Hackett London, parteneriat cu Aston Martin!

0
560
Hackett London, parteneriat cu Aston Martin

Hackett London a anuțat reînnoirea parteneriatului cu constructorul de automobile premium Aston Martin. Această nouă eră dintre cele două iconice mărci britanice reprezeintă o prelungire a contractului de licențiere Aston Martin Lagonda până în anu 2024, perioadă care va marca 20 de ani de colaborare prestigioasă. Astfel, o abordare interesantă a fost dzvăluită pentru 2021, Hackett London fiind încântat să facă parte din mult așteptata revenire a constructorului Aston Martin în circuitul de Formula 1, după mai bine de 60 de ani de la părăsirea acestuia.

Hackett & Aston Martin (ținută Formula One)

De asemenea, conform reprezentanților mărcii, Hackett London este mândru să anunțe că a devenit furnizorul oficial de îmbrăcăminte de călătorie și birou al echipei Aston Martin Cognizant Formula One™, piloții – Sebastian Vettel și Lance Stroll – alături de restul echipei, urmând să beneficieze de ținutele mărcii britanice. Începută în urmă cu șaptesprezece ani, colaborarea dintre Aston Martin și Hackett London este dintre unul dintre cele mai lungi parteneriate și a fost inspirată de bogata arhivă a articolele de îmbrăcăminte pentru curse a producătorului britanic. Într-adevăr, a fost unul dintre primele parteneriate ale Aston Martin, sinergia naturală dintre cele două mărci permițând acestei colaborări să reziste în timp.

Mai multe știri auto AICI

Înrădăcinat în valorile comune ale celor doi fondatori vizionari – păstrate și astăzi – parteneriatul emană o apreciere pentru meșteșugul tipic britanic, lux și angajament inerent față de tradiție și calitate. Pentru a marca acest nou capitol, Hackett London va oferi pasionaților colecția Aston Martin Racing by Hackett – aferentă sezonului primăvară/vară 2021 – la dispoziția acestora regăsindu-se o gamă de îmbrăcăminte premium, special concepută pentru bărbații moderni – cu apsiune pentru automobile și curse. O colaborare elegantă, în cadrul colecției fiind incluse piese casual, tricouri polo și un rucsac sofisticat, oferind viitorilor posesori o notă deosebit de rafinată în cadrul propriului dressing.

Hackett London & Aston Martin (tricou Polo Formula One)

Tricourile sunt elegante, dinamice, cu vârfuri de contrast pe gulere și mâneci, cu broderie unui logo îndrăzneț. Versatilitatea este esențială pentru această colecție, cu o gamă largă de opțiuni stratificate – de la veste și până la jachete de vânt sau pantaloni – care oferă posibilitatea unei călătorii elegante pentru un bărbat activ. Tot aici regăsim o jachetă matlasată ușoară – în tonuri de roșu sau galben – în timp ce culorile primare sunt prezente pe fermoarele exterioare și detaliile de buzunar ale îmbrăcăminții. Reflectând valorile celor două mărci britanice, colecția este un amestec de lux somptuos, rafinament relaxant și confort elegant. Este exact ce transmite și Marek Reichman (Vicepreședinte & Creative Director al Aston Martin): “Hackett London și Aston Martin împărtășesc tradiția pentru frumos”.

Hackett London & Aston Martin (vestă Formula One)

“Măiestria britanică este acompaniată de utilizarea celor mai bune materiale. Acest parteneriat a trecut testul timpului și se bazează pe valori și viziuni comune. Suntem încântați că această colecție include unele dintre cele mai bune piese vestimentare pentru echipa noastră de Formula 1”, completează M. Reichman. De asemenea, Jefferson Slack (Managing Director Aston Martin Cognizant Formula One™️) a completat: “Ne bucurăm să întâmpinăm Hackett London ca furnizor oficial al ținutelor echipei noastre. Luxul și stilul sunt în fruntea principiilor noastre și, indiferent unde se află echipa, este imperativ ca aceste valori să se extindă și asupra ținutelor purtate zi de zi”. Detalii Hackett London AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here