HABANOS NIGHT BY EL UNICO

0
88

Habanos Night, cel mai mare eveniment dedicat trabucurilor din România, va avea loc în data de 5 septembrie la Athenée Palace Hilton din București. Considerat deja unul dintre cele mai mari întruniri pentru iubitorii de trabucuri, Habanos Night by El Unico a ajuns la a doua ediție, evenimentul fiind o adaptare a celebrului concept habanos Festival – desfășurat în fiecare an la Havana/Cuba în prezența a peste două mii de invitați.

Hoyo de Monterrey Rio Seco

Astfel, pe 5 septembrie – începând cu ora 19:30 – iubitorii de trabuc sunt așteptați la Athenée Palace Hilton pentru o seară de fiesta cubaneză, oaspeții urmând să fie acompaniați de tot ce are mai bun Cuba: trabucuri, rom și dansuri specifice zonei, în demersul creării unui statement al comunității de Cigar din România. Starul acestei ediției de anul acesta a Habanos Night by El Unico va fi trabucul Hoyo de Monterrey Rio Seco, lansat oficial la nivel national pe 5 septembrie, el fiind disponibil pentru vânzare începând cu data de 6 septembrie (în toate magazinele El Unico). Astfel, oaspeții ediției din acest an se vor bucura de aromele ușoare și cremoase ale acestui cigar impozant, în timp ce spectacolul va fi asigurat de The Cuban Project – LIVE – reprezentantele Wilmark Academy conducând show-urile de Tropicana și Rumba de la Isla din mijlocul Bucureștiului, alături de acestea regasindu-l și pe Cristian Pestrițu cu un spectacol de magie unic. De asemenea, nu vor lipsi momentele de rulat trabucurcuri (LIVE) și mult așteptatul concurs Longest Ash – moment în care cunoscătorii se vor întrece în arta fumatului, câștigătorul beneficiind de un premium special oferit de S.T.Dupont România.

Arta rulării trabucului

Seara va fi acompaniată de un meniu tipic cubanez, acesta fiind semnat de Chef-ul Athenée Palace Hilton, domnul Tim Schmidt. Pentru cei care doresc să participle la cel mai exotic eveniment din capitală, trebuie spus că biletele au fost puse deja în vânzare în rețeaua El Unico din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța, prețurile fiind următoarele: Bilet STANDARD – 350 lei (300 lei pentru membrii El Unico Family), acesta asigurând următorul pachet – acces pe terasa La Strada (Roberto’s) plus 1 Hoyo de Monterrey Rio Seco plus trabucuri proaspat rulate; Havana Club Cocktails & Gitana Wine open bar plus Cuban canapes bar & pass around. Al doilea pachet, Bilet PREMIUM – 550 lei (500 lei pentru membrii El Unico Family), asigură următorul acces: acces Premium Lounge (terasa de la etajul I, Athenée Palace Hilton) plus 1 Hoyo de Monterrey Rio Seco, trabucuri proaspat rulate plus Havana Club Cocktails, Barcelo Rum & Gitana Wine open bar și round table seating plus 3 course Cuban Menu by Chef Tim Schmdit. În fine, mai trebuie menționat dress code-ul evenimentului, acesta fiind Colorful Fiesta, în timp ce intrarea la eveniment se realizează – începând cu ora 19:30 – prin magazinul La Casa del Habano din incinta hotelului Athenée Palace Hilton. Mai multe detalii sunt disponibile aici (CIGARS).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here