Gucci a inaugurat un magazin de bagaje!

0
81
Gucci Valigeria - Paris (foto Dominique Maitre/Gucci)

Situat pe Rue Saint-Honoré 229, primul magazin de genți de călătorie Gucci a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute. Magazinul ocupă o suprafață de 2.90 mp și oferă o gamă completă de genți de călătorie din gama Valigeria!

Valigeria – detaliu produse (foto Dominique Maitre/Gucci)

Printre gențile comercializate în magazinul parizian se numără și “Off the Grid”, o gamă nou-intrată în portofoliul mărcii italiene. Sunt genți de călătorie produse dintr-un material de ultimă generație – nylon Econyl regenerat. De asemenea, întâlnim o geantă din aluminiu, aceasta fiind create cu specialistul în bagaje de lux FPM din Milano. Seturile de genți sunt însoțite de o serie de articole esențiale elegante atunci când călătorim.

Conceptul

“Inaugurarea primului boutique Gucci Valigeria reprezintă următoarea etapă a strategiei noastre în segmentul călătoriilor de lux. Intenționăm să ne consolidăm poziția de lider în cadrul acestei categorii de produsei”, spus Marco Bizzari (CEO-ul etichetei italiene). Acesta a explicat că noul concept a fost inspirat de magazinul original florentin al etichetei și pop-up-ul din Londra. Cel din urmă a beneficiat de lansarea liniei Savoy.

Valigeria – detaliu magazin (foto Dominique Maitre/Gucci)

În ce privește spațiul magazinului, acesta a avut ca sursă de inspirație elegantele trenuri din perioada Belle Epoque. Sofisticată, locația este decorată cu numeroase corpuri de iluminare de inspirație vintage și vitrine care oglindesc cărucioare de bagaje. Totodată, sunt prezente suprafețe de pânză în tonuri neutre, care scot în evidență mobilierul artizanal din nuc. Parterul seamănă cu o gară Tony și dispune de o casă de marcat de tip birou.

Decorul

Fiindcă pomeneam de parterul magazinului, aici regăsiți produse esențiale, precum măști pentru dormit, pijamale sau produse de înfrumusețare. Etajul este dominat de gama de genți Gucci: rucsacuri, genți pentru haine, cutii de pălării, diferite modele de valize. Vitrina este dedicată bagajelor, una din gamele cele mai atractive din portofoliul mărcii. Conform etichetei, seria Valigeria va fi urmată de lansări în “orașe emblematice”.

VALIGERIA (Gucci.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.