Greubel Forsey GMT Sport, arta esențialului!

0
247
Greubel Forsey GMT Sport

Greubel Forsey ne propune o nouă piesă excepțională. Este vorba de GMT Sport, un ceas îndrăzneț, realizat din titan în tonuri albastre. Mai ergonomic și contemporan ca niciodată, acest GMT Sport este prima creație a mărcii cu brățară metalică complet integrate. Cu o ramă nouă, această ediție limitată reprezintă o evoluție semnificativă pe care doar treizeci și trei de colecționari vor avea ocazia să o descopere la prima mână.

Greubel Forsey (GMT Spor)

Adoptând o formă nouă, rama este frumos desentă, oferind cadranului o deschidere care îl pune foarte bine în valoare și concentrând atenția asupra esențialului – mecanismul Greubel Forsey și finisajul manual – o caracteristică a fiecărui ceas din această colecție. Un finisaj care evidențiează profilul unic al ramei GMT Sport, o elipsă care se curbează ușor în dreptul orelor 12 și 6 – pentru a “îmbrățișa” elegant conturul încheieturii mâinii – pasiunea pentru ergonomie reafirmând stilul contemporan, de zi cu zi, a acestui ceas exclusivist.

Mai multe știri premium AICI

Un design ergonomic continuat cu noua brățară a ceasului GMT Sport. Conceput integral în Atelierul mărcii, brățara este integrată complet în carcasa ceasului, cu un profil care urmărește perfect linia eliptică a cadranului. Fidelă tradiției sale, Greubel Forsey a acordat o atenție deosebită finisajului, un exemplu fiind continuitatea urechilor de prindere a curelei, subliniind continuitatea estetică dintre carcasă și brățară. Produsă din titan de gradul cinci, brățara este ușoară, robustă și foarte rezistentă, aceasta dispunând de sistem fin de reglaj.

Greubel Forsey – GMT Sport

În ce privește mecanismul, noul GMT Sport beneficiează de o estetică unificată: componentele principale sunt realizate în același ton de albastru. Puntea central arcuită, precum și puntea tourbillon-ului sunt deschise pentru a evidenția arhitectura mecanismului tridimensional și finisajul său alnastru. Pe de altă parte, alegerea unui ton de albastru mat, profund, vin să accentueze componentele polișate din titan sau oțel, oferind contraste puternice și lizibilitate perfectă. Totodată, carcasa de 42 mm este o expresie a tehnicității mecanismului.

Mai multe știri auto AICI

Cu ediția limitată GMT Sport, Greubel Forsey un nou mijloc de exprimare, a treia invenție a mărcii – Tourbillon 24 Secondes – fiind poziționată între orele 12 și 2. Cu o inclinație de 25° și efectuând o rotație completă în 24 secunde, Tourbillon 24 Secondes oferă performanțe de cronometrare superioare, pe lângă efectul vizual spectaculos. De asemenea, globul terestru a fost poziționat între orele 7 și 9, acesta întruchipând afișajul de timp tridimensional susținut de Greubel Forsey. Datorită acestei invenții – care execută o rotație completă în 24 ore – timpul universal poate fi mult mai ușor citit, fiind rapid și intuitiv. Detalii Greubel Forsey AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.