Greubel Forsey prezintă noul Balancier S²!

0
7
Greubel Forsey Balancier S²

Cu GMT Sport și Balancier S², compania orologeră Greubel Forsey a dezvăluit o nouă fațetă a identității sale. Abordarea extrem de contemporană și incitantă a ceasornicăriei fine a fost ridicată la puterea 2, amplificând însăși esența mărcii.

Detaliu Balancier S² (foto Greubel Forsey)

Balancier S² oferă cele mai puternice elemente de identitate ale modelului Balancier S , liniile fiind accentuate și modernizate. În locul curbelor line și esteticii generale discrete, Balancier S² beneficiează acum de contrast și putere. Mecanismul este identic cu predecesorul, dar vine cu o carcasă, finisaje și coduri de design noi. Greubel Forsey a ales să accentueze contrastul cadranului, cu fundalul închis care străbate puntea între orele 5/9.

Design

Marginile sunt precise, în timp ce finisajul granulat cu effect mat oferă punții și indecșilor să iasă în evidență. Acestea din urmă aufost reduse la cea mai simplă expresie, cu 12 poziții timp de 12 ore. Pentru prima dată, puntea centrală din titan care susține angrenajul mecanismului este deschisă: observăm dorința de revenire la esențial. totodată, brățara din titan întărește această dinamică, emanând un aspect robust și contemporan.

Detaliu spate Balancier S² (foto Greubel Forsey)

Balancier S² își reafirmă locul în segmentul Haute Horlogerie, ceas care nu pierde din excelența unui model de ultimă generație. Cu toate acestea, este un ceas conceput pentru utilizarea zilnică și nu pentru a fi păstrat într-un seif. Balancier S² dispune de un diametru al caracsei ceva mai mare decât modelul anterior. Mărită la 46,5 mm, carcasa are o ramă din titan periat și laterale polișate, o noutate în rândul modelelor mărcii.

Detalii

Capacul bariletului nu mai este incripționat cu numele producătorului, ceasul oferind un spațiu special pentru acest detaliu. Semnătura Greubel Forsey apare sub cifrele 12 și 2, indicatoarele de ore și minute fiind realizate în alb luminescent. Doar 88 de piese vor fi produse pentru ceasul cu fundalul gri-cărbune, câte 22 unități/an între 2022 și 2025. În ce privește versiunea cu fundal gri-deschis, vor fi lansate 16 piese/am, însumând 64 unități.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.