Graff, colecție despre arta povestirii!

0
500
Graff - Colecție Tribal

Graff și-a prezentat cea mai recentă colecție de bijuterii, o artă a povestirii transformată în realitatea cotidiană. Denumită “Tribal”, colecția are în centrul ei prețioasele diamante și spune o poveste transmisă de-a lungul generațiilor.

Graff (cercei din colecția Tribal)

Bine de știut, Graff este o companie familială specializată în realizarea bijuteriilor cu diamante foarte rare. Un aspect menționat și de Anne-Eva Geffroy (Design Director în cadrul Graff) în ce privește realizarea colecției Tribal. “Scânteia inspirației a venit dintr-o poveste populară încântătoare, care spune povestea fetei care a creat stelele”, spune Geffroy. “Tribal reprezintă acel sentiment de a fi legat de oameni, împreună cu istoriile și poveștile lor comune”.

Colecție cu piese simbolice

La baza colecției regăsim instinctual tribal al omenirii de a căuta sensul vieții, cu mediul natural adânc înrădăcinat. Piese simbolice, precum New Dawn, Night Moon sau The Graff Gateway, seamănă cu o călătorie ancestrală. “O călătorie din zori până la amurg, de la răsărit și la apus”, o călătorie pe care o cunoaștem bine. “Trăim sub același cer, fiind cu toții martori la regularitatea fazelor lunii, oriunde ne-am afla în lume”, adaugă Geffroy.

Graff (pandantiv din colecția Tribal)

Colecția Tribal revizuiește simboluri elementare și motive fără vârstă care ne leagă de natură și legăturile noastre cu ea. O trecere prin spectrul tradițiilor populare către lumea contemporană și mediul natural înconjurător. O colecție care include piese rafinate, diamante strălucitoare și ceasuri, linia fiind prezentă în peste 60 magazine ale mărcii. Graff continuă să-și extindă prezența la nivel global, oferind iubitorilor de bijuterii unele dintre cele mai variate colecții.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.