Globe-Trotter, ediție limitată “No Time To Die”

0
625
Globe-Trotter No Time To Die

Globe-Trotter. Istoria ultimei pelicule James Bond se construiește încet și cu migală – fiind și ultima apariție a lui Daniel Craig ca agent al majestății sale – de câteva luni bune, diferite mărci partenere ieșind la rampă cu produse dedicate, amintind aici de noul ceas OMEGA Seamaster Diver 300M 007 Edition.

Globe-Trotter & Aston Martin DB5

Fondată în 1897, marca britanică de genți de călătorie Globe-Trotter oferă colecții realizate din fibre vulcanizate de mai bine de un secol. Cu fani celebri în rândurile sale, amintind aici de căpitanul Robert Falcon Scott, Sir Winston Churchill sau Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, compania britanică adaugă în galerie și pe cel mai faimos agent al lumii – însuși James Bond.

Globe-Trotter (No-Time To Die)

Cu Daniel Craig în rolul principal, agentul este ilustrat în diferite momente ale filmului purtând una din gențile de călătorie clasice ale mărcii Globe-Trotter, acestea fiind realizate în culoarea ardeziei, o nuanță foarte la modă în zilele noastre. Chiar dacă lansarea filmului a fost decalată pentru luna noiembrie – datorită virusului Convid-19 – brandul oferă posibilitatea fanilor de a-și achiziționa piese din colecția produsă în ediție limitată.

Globe-Trotter – No Time To Die

Realizată în diferite mărimi, at pentru călătorii la distanță, cât și pentru drumuri ce necesită bilet de avion, gențile de călătorie beneficiează de nenumărate inovații tehnologice, ceea ce face din călătoria dumneavoastră una extrem de plăcută și comodă. Fiecare valiză este dotată cu patru roți și finisată în nuanță “Ocean Green”, alături de garniturile din piele neagră.

Globe-Trotter – Genți de călătorie no Time To Die (Detaliu)

Mai mult, fiecare valiză beneficiează de o etichetă clasică – din piele neagră – marcată cu logo-ul filmului “No Time To Die”. În fine, prețurile variează între 2200 și 2560 Euro – pentru gențile de mari dimensiuni – și 130 Euro pentru cele care pot fi luate la bordul unui avion, întreaga colecție fiind disponibilă pe platforma donline a mărcii britanice (începând cu 7 martie). Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.