GLOBE-TROTTER, CĂLĂTORIE ÎN TOSCANA

0
424
Globe-Trotter Tuscany

Dacă doriți să admirați superbele peisaje de toamnă ale Italiei, atunci soluția de călătorie vine din partea companiei Globe-Trotter. Imaginați-vă o zi în care vă aflați în biroul dumneavoastră și, cu ochii închiși, visați că vă aflați la volanului unui Alfa Romeo de epocă, înconjurați de peisajele luxuriante ale provinciei Toscana. Toamna a sosit și este timpul pentru o schimbare de peisaj, spontaneitatea fiind termenul potrivit pentru vizitarea unui astfel de loc, peisajele spectaculoase fiind însoțite de vestigiile etrusce, mâncarea tradițională și petreceri de vis, toate acestea fiind asezonate cu excelentele vinuri produse local.

Este timpul pentru clasicul “Dolce far niente”, cuvinte ce însoțesc fiecare dintre vacanțele petrecute în peninsula Italică. Ce poate fi mai inspirațional decât aceste cuvinte și o provincie precum este Toscana? Ei bine, aceasta este esența ce marchează noua colecție de toamnă/iarnă propusă de Globe-Trotter, linia – ce are în compunere două tonuri de culoare – fiind lansată la începutul lunii august. Culorile sunt clasice: albastrul – ce aduce aminte de nuanțele lacurilor din provincie; portocaliul – culoare asociată toamnei și, de ce nu, o nuanță a dovleacului “Zucca”. O combinație de culori ce îmi aduce aminte de vizita întreprinsă acum ceva timp în Siena, un oraș ce păstrează încă din farmecul apus al Evului Mediu. Dimensiunile genților de călătorie variează, de la cele mini – incluse în linia “London Square” și până la cele de mari dimensiuni, aflate în linia 30” Extra Deep Suitcase, ceea ce înseamnă că niciun aspect al călătoriei dumneavoastră nu a fost omis. De altfel, noua colecție de sezon marchează un punct de reper în ce privește “reîmprospătarea” pentru divizia de accesorii Globe-Trotter, linia actuală având pentru prima dată în compunerea ei și genți ce utilizează mătasea.

Globe-Trotter Tuscany

Gențile mici și elegante de călătorie fac și ele parte din această linie nouă, realizate în trei culori distincte, ele fiind special concepute pentru a se potrivi cu valizele de tip troller – atât ca stil, cât și ca structură. Pentru prima dată în istoria companiei, întinsă de-a lungul a peste o sută douăzeci de ani, pasionaților de călătorii li se pune la dispoziție un set complet de genți. Totodată, pentru a marca lansarea noii colecții, Globe-Trotter a realizat o expoziție de “high-end fashion” în incinta hotelului The Grove – cu cele peste o sută douăzeci și unu de hectare, peisajul rural din Hertfordshire (cu decorul său rustic și fundalul asigurat de Walled Garden) și hotelul de cinci stele, alături de împrejurimile sale, au constituit locul perfect pentru a surprinde inspirația pentru o escapadă romantică și sentimentul general de “Dolce Vita”. Vă invit și pe dumneavoastră să admirați această colecție, mai multe detalii fiind gentile de călătorie fiind regăsite aici (www.globe-trotter.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.