Globalworth, centru Hi-Tech la “Ion Mincu”

0
179
HiTech Learning Centre (Fundația Globalworth)

Globalworth inaugurează primul centru Hi-Tech destinat viitorilor arhitecți, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București. Prin acest proiect de amenajare și dotare, ridicat la valoarea de 240.000 euro, fundația își propune să aducă prestigioasa universitate la un nivel european competitiv din toate perspectivele: cercetare, proiectare și educație.

Dimitris Raptis (CEO Globalworth Group)

“Suntem cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est. Dezvoltăm clădiri pentru comunitățile de business și în domeniul în care activăm lucrăm extrem de mult cu arhitecții. Le înțelegem importanța și le apreciem puterea de a tranforma spațiile, tocmai de aceea am decis să investim în viitorul arhitecturii din România. Tehnologia face parte din ADN-ul companiei noastre, iar datorită ei aducem birourile viitorului în prezent. Încet, dar sigur realitatea se mută și în spațiul virtual, iar soluția tehnică implementată la Universitatea Ion Mincu reprezintă mijlocul prin care viitorii arhitecți ne vor contura orașele”, a spus Dimitris Raptis (CEO Globalworth Group).

Hi-Tech Learning Centre este dotat cu tehnologii digitale din domeniul proiectării, combinate astfel încât să răspundă optim cerințelor specifice universității: educație, cercetare, proiectare. Hi-Tech Learning Centre constă într-un spațiu modular renovat și dotat cu o soluție completă de VR si AR, un sistem de videoconferință, posturi de lucru ergonomice si mobile dotate cu 22 de calculatoare și software performant.

HiTech Learning Centre (Fundația Globalworth)

“Fundația Globalworth este pentru Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu un partener și sponsor deosebit de important. Dacă în prezent UAUIM reprezintă un nucleu performant în domeniul formării în Arhitectură și Urbanism, aceasta se datorează și suportului constant din partea Fundație de-a lungul anilor. Laboratorul Hi-Tech va asigura condiții optime de formare de înaltă performanță, astfel încât UAUIM să se înscrie și să rămână în rândul universităților care depun un efort constant în îmbunătățirea procesului de învățământ”, a declarat Profesor Doctor Arhitect Emil Barbu Poescu (Președinte de onoare al Universității de Arhitectură “Ion Mincu”).

Parteneriatul realizat cu Universitatea de Arhitectura și Urbanism “Ion Mincu” face parte din programul de responsabilitate socială a companiei de a susține mediului academic din România și de a dezvolta noile generații de arhitecți. Până în prezent, Fundația Globalworth și Globalworth au alocat peste 740.000 euro pentru burse de studii și documentare pentru cadre didactice, competiții internaționale și proiecte speciale. Detalii Globalworth AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here