Glenfiddich & Mr Porter, ediție de colecție!

0
226
Ediție specială Glenfiddich x Mr Porter

Glenfiddich și platforma de comerț Mr Porter au decis să creeze un whisky unic, extrem de exclusiv.  Deși nu este prima incursiune a mărcii scoțiene în modă, lansarea marchează primul produs Mr Porter în lumea băuturilor fine.

Ediție Glenfiddich x Mr Porter (foto Glenfiddich)

Colaborarea este mai mult decât un simplu co-branding, Ben Palmer (Creative Diector-ul Mr Porter) fiind implicat în crearea whisky-ului. Sub îndrumarea lui Brian Kinsman (Master Blender-ul Glenfiddich) Ben Palmer a selectat o combinație de butoaie din stejar american. Butoaie care au găzduit anterior bourbon, în timp ce butoaiele din stejar european au găzduit sherry. Rezultatul combinației este un produs perfect.

Produsul

Rezultatul acestei combinații este un whisky fin, complex, cu o tonalitate aurie a culorii. Lichidul oferă note de vanilie și ghimbir, făcând loc unui gust condimentat de stejar și zahăr brun caramelizat. Experiența de degustare este completată de finish-ul specific Glenfiddich, fiind conceput pentru a se alătura universului divers al whisky-ului. Produsul se prezintă cu un ambalaj alb, marcat cu monogramele minimaliste ale celor două mărci.

Testare Glenfiddich x Mr Porter (foto Glenfiddich)

Această prezentare elegantă ne arată o îndepărtare deliberată de la tradiționalele ambalaje ale whisky-urilor de colecție. “Glenfiddich și Mr Porter au contestat în mod constant convențiile de-a lungul timpului, împingând limitele industriei și inovației. Această colaborare marchează o premieră pentru ambele mărci, rezultatul fiind un whisky produs într-o ediție de colecție. O bucurie pentru fiecare consumator”, spune Ben Palmer.

Lansarea

Ediția de colecție este produsă în doar 1500 sticle – disponibile la nivel internațional – ceea ce îl transformă într-unul exclusivist. “Suntem încântați să colaborăm cu o marcă care împărtășește același etos ca și noi”, spune Claudia Falcone (Global Director Glenfiddich). “Îmbinarea a două stiluri diferite de lucru a create un articol de colecție distinctiv, de cea mai bună calitate”. În fine, prețul unui astfel de produs este 425 dolari.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.