GLENFIDDICH GRAND CRU EDIȚIE LIMITATĂ

0
339

Alexandrion Group a lansat Glenfiddich Grand Cru, un single malt în ediție limitată – maturat timp de douăzeci și trei de ani în butoaie de stejar French Cuvée – care îmbină cele mai fine arome din Scoția și Franța pentru a crea gustul ce redefinește luxul. Desfășurat într-un decor rafinat, la Palatul Ghica Victoriei din București, Grand Cru încapsulează luxul și măiestria brandului mamă – Glenfiddich – în timp ce depășește însăși noțiunea de single malt, întrucât își propune să redefinească momentele celebratorii printr-o nouă și extraordinară experiență de consum.

Glenfiddich Grand Cru

Glenfiddich Grand Cru a fost conceput în mod unic ca o încântare surprinzătoare, la fiecare înghițitură, pentru nonconformiști, cei care aleg să depășească clasicul și previzibilul și să se bucure de viață într-un mod cu totul nou și neașteptat. Prin arta experimentării, whisky-ul remarcabil de bogat, care are deja o aromă intensă datorită maturării îndelungate în butoaie de stejar americane și europene, este bine finisat cu influențe din butoaie French Cuvée. Fiecare picătură de Grand Cru este rezultatul trecerii timpului, adăugând noi layere de lux, cu o multitudine de arome de la floarea de măr, la lămâie confiată și pâine proaspăt coaptă. Pe gust, vanilia bogată, brioșa dulce, lemnul de santal, sorbetul de pere și strugurii albi construiesc o frumoasă armonie de arome, sporită de un final lung, opulent, pentru o experiență de neuitat, care trebuie împărtășita și amintită. După cum menționează dl. Brian Kinsman (Glenfiddich Malt Master), „Încălcând convențiile din categorie încă o dată, această colaborare neobișnuită a prezentat o oportunitate interesantă de a crea un lichid care demonstrează în continuare spiritul nostru de experimentare. Acesta este singurul Glenfiddich single malț care s-a bucurat de această finisare excepțională în butoaie Frech cuvée, care odată conținea lichidul ce avea să devină unul dintre cele mai extraordinare vinuri spumante din lume. Am experimentat pentru a găsi timpii optimi de maturare și finisare și am selectat manual echilibrul potrivit al butoaielor Glenfiddich de 23 de ani din colecția noastră unică de old age malț. A rezultat un lichid final rafinat și un tribut special adus fiecărui butoi cuvée în care și-a petrecut timpul.

Stelios Savva – Alexandrion Group

Sticlele elegante, negre, cu imprimeul Grand Cru auriu sunt prezentate într-o cutie neagră, opulentă, ce emană spiritul celebratoriu atât prin artificiile aurii sclipitoare din exterior, cât și prin gustul rafinat din interior. Referitor la această lansare, dl. Stelios Savva (CEO-ul Alexandrion Group), a declarat: “Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete și complexe portofolii de pe piata din România. Este o onoare pentru noi să putem aduce și Glenfiddich Grand Cru, o băutură fabricată pentru elite, pentru nonconformiști, connaisseuri. România poate concura cu statele din Europa la consumul de single malt și suntem convinși că prin produsele din portofoliul Alexandrion Group puse pe piață am contribuit considerabil la acest aspect, așa că suntem bucuroși să lansăm, Glenfiddich Grand Cru, în ediție limitată. În fine, Glenfiddich Grand Cru va fi disponibil în Ultra Premium High HoReCa și în magazinele de specialitate, sticla urmând să aibă o capacitate de 70 cl și o concentrație alcoolică de 40%. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.