Gisele Bündchen se alătură IWC Schaffhausen!

0
96
Gisele Bündchen x IWC Schaffhausen

Marca orologeră IWC Schaffhausen a demarat în luna septembrie o campanie la nivel global alături de Gisele Bündchen. În centrul atenției este colecția Portofino, supermodelul având un rol important în calitate de Environmental and Community Projects Advisor!

detaliu Portofino Chronograph 39 (foto IWC Schaffhausen)

Campania o arată pe Gisele purtând diferite modele Portofino, inclusiv Portofino Chronograph 39 cu calibrul 69355 produs de marcă. Fostul model întruchipează eleganța și durabilitatea în viziunea IWC Schaffhausen. Ambasador pentru mediu din partea ONU (2009), ea a fost onorată pentru angajamentul față de problemele globale de mediu. Prezența ei în campanie reprezintă un pas important în problemele de mediu ale mărcii.

Campania

Campania de promovare ne-o prezintă pe Bündchen purtând diferite ceasuri din colecția Portofino. Printre acestea se numără și noul Chronograph 39, un ceas care combină design-ul clasic cu complicații sportive. De asemenea, modelul beneficiează de o dimensiune nouă a carcasei (39 mm) din oțel inoxidabil. Cadranul este placat cu argint, în timp ce indicatorii sunt din rodiu. Mecanismul este alimentat de calibrul 69355 produs de IWC.

Revers Portofino Chronograph 39 (foto IWC Schaffhausen)

Acest mecanism permite măsurarea timpilor de oprire până la 30 minute și poate fi admirat prin sticla de safir. Ceasul este echipat cu o curea din piele de vițel elvețian bej, material certificate complet în privința trasabilității. Datorită sistemului integrat de schimbare rapidă, ceasul poate fi asortat cu ușurință la o ținută casual sau elegantă. Totodată, marca introduce în colecție și modele cu dimensiuni cuprinse între 34 mm sau 37 mm.

Actualizare

Noua colecție Portofino a fost îmbunătățită cu numroase tonuri de culoare sau curele din piele de vițel. Cum menționam noile dimensiuni, trebuie să amintesc de Portofino Automatic Day & Night 34 și complicația sa fermecătoare. Alături regăsim Portofino Automatic 37 și Automatic Moon Phase 37 cu mecanisme automate din familia de calibre 32000. Ceasurile dispune de o rezervă de putere de 120 ore și geam din cristal de safir.

Detalii aici – ENVIRONMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.