Girard-Perregaux Absolute Laureato “Wired”!

0
219
Girard-Perregaux - Laureato Absolute Wired

Girard-Perregaux prezenta în 2019 ceasul Laureato Absolute, urmat astăzi de un model cu design futurist: Absolute Laureato “Wired”. Conform producătorului, în prima lună ceasul va fi vândut exclusive prin intermediul noii platforme de comerț electronic a manufacturii elvețiene. Cu un diametru de 44 mm, acest nou cronograf este găzduit de o carcasă din sticlă de carbon. Format din straturi de fibră de carbon și fibră de sticlă – suprapuse la temperaturi și presiuni înalte – materialul carcasei devine în cele din urmă extrem de omogen.

Girard-Perregaux (Laureato. Absolute Wired)

Spre deosebire de orice alt proces de fabricație al carbonului, această inovație garantează o rezistență completă la apă. Ulterior producției, materialul poate fi modelat în forma dorită. Carcasa rezultată se prezintă cu un finisaj mat, ușor texturat. Interesant este că straturile constituite sunt prezente într-o formă inegală în interiorul materialului – sunt aliniate aleatoriu – ceea ce face ca fiecare ceas să devină o piesă unică. Rama ceasului utilizează același proces de construcție ca și în cazul carcasei, chiar dacă ea este îmbogățită cu nuanțe electrice albastre, aceasta acționând ca un simbol al formei octogonale din cadrul semnăturii Girard-Perregaux.

Girard-Perregaux (Laureato Absolute Wired)

Ediție de față este limitată d eproducător la doar 88 de piese, oferind un grad remarcabil de exclusivitate.În interiorul carcasei regăsim un cronograf tipic al manufacturii elvețiene, două contoare și un secundar de mici dimensiuni, precum și un afișaj de dată. Pe lângă faptul că garantează o cronometrare precisă, ceasul se distinge și printr-o rezervă de putere confortabilă, precum și prin activarea ușoară a butoanelor de activare a funcțiilor cronografului. În fine, calitățile ceasurile sunt completate de finisaje precum “Côtes de Genève” sau marmorată, elemente provenite din tehnicile casei orologere. Detalii Girard-Perregaux AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here