Giorgio Armani va realiza yacht-ul Admiral!

0
166
Giorgio Armani (superyach Admiral)

Giorgio Armani, proprietar a mai multor luxoase ambarcațiuni, va desena noul superyacht Admiral pentru client al cărui nume nu a fost dezvăluit. Pentru această operațiune, Armani va colabora cu Italian Sea Group – un lider global în construcția de yacht-uri de lux – pentru a realiza acest proiect, nava urmând să aibă o lungime de aproximativ 72 de metri. Conform unui anunț făcut de reprezentanții designer-ului, constructorul de ambarcațiuni dorește ca superyacht-ul să fie gata până la începutul anului 2024.

Giorgio Armani (detaliu punte yach Mariu)

Primul yacht al designer-ului a fost denumit Mariu – după numele mamei sale – și a fost construit în anul 2003. O navă remarcată pentru estetica sa distinctivă – pardoseli din lemn de tek, lambriuri din stejar, saloane în plan deschis și cabine minimaliste – yacht-ul mariu este disponibil în acest moment pentru curse charter în sezonul de vârf. Cel de-al doilea yacht al designer-ului – denumit Main, cu o lungime de 65 metri – a fost livrat în anul 2008 și beneficiează de o culoare verde-închis, destul de neobișnuit pentru astfel de ambarcațiuni, nava având balustrade din sticlă stratificată distincte, oferind pasagerilor o vizibilitate suplimentară.

Mai multe știri auto AICI

Finisat în stilul elegant al lui Giorgio Armani, Main este ancorat în portul La Spezia (Liguria) permițându-i designer-ului să călătorească cu ușurință între Saint-Tropez și Insula Pantelleria. O navă care poate găzdui până la douăsprezece persoane – în șapte cabine – și beneficiează de un echipaj compus din paisprezece persoane. Aceste prime yacht-uri au fost construite de Codecasa – compania care a livrat și yacht-ul cunoscuților Domenico Dolce și Stefano Gabbana – chiar dacă acum Armani dezvoltă o nouă linie tehnologică cu Italian Sea Group, un operator privat de yacht-uri de lux dezvoltat de Giovanni Constantino. detalii Girogio Armani AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here