Ghidul Michelin Belgia/Luxemburg va fi digital!

0
652
Le Comptoir de Marie Sursă foto: Michelin Guide)

Ghidul Michelin pentru Belgia și Luxemburg – ediția anului 2022 – va fi disponibilă doar în format digital. Prezentarea ghidului și rezultatele vor fi anunțate pe 21 februarie la Teatrul Regal din orașul Mons.

Michelin Guide (sursă foto: Ghidul Michelin)

Anunțurile pentru Belgia și Luxemburg aveau loc la finalul anului, pademia mutând ediția actuală în luna februarie. O mutare care permite inspectorilor Ghidului Michelin să aibă timp pentru a vizita restaurantele. Totul în contextul dificil al pandemiei de Covid-19. În ciuda problemelor avute de restaurante în ultimul an, Ghidul Michelin va continua să prezinte cele mai bune locații. De asemenea, vor încerca să-i onoreze pe realizatorii acestora.

Provocările momentului

“Începând cu luna mai și redeschiderea restaurantelor,e chipa naostră a vizitat progresiv diferite locații. Inspectorii noștri au observat că, în ciuda provocărilor seminificative, proprietarii fac tot posibilul să creeze noi experinețe. Astfel, clienții se pot bucura de servicii de calitate. Tototdată, am recarcat rezistența lor, fiind impresionați de modul cum au încercat să depășească momentul dificil. Acest aspect ne face încezători în calitatea selecțiilor viitoare”.

Le Comptoir de Marie (Sursă foto: Ghidul Michelin)

Bine de știut pentru cei aflați în vacanță – Belgia și Luxemburg – ghidul va fi disponibil doar în format digital. Va putea fi accesibil pe site-ul Michelin și va fi accesibil pe o nouă aplicație pentru IOS și Android. la finalul materialului, vă las și o sugestie de restaurant din orașul Mons. Denumit “Le Comptoir de Marie”, micuțul bistro este situate în centrul orașului, foarte aproape de Grand Place. Localul este dominat de o atmosferă hispanică relaxantă.

Bucătărie de calitate

Bucătăria include produse de lux, precum calcanul sau carnea de vită, două dintre vedetele meniului de inspirație mediteraneeană. Chef Paris te va încânta cu o selecție de mezeluri sau cu deserturi de fructe roșii sau ciocolată albă. Gusturile originale sunt completate de combinațiile dintre crema mousseline și poudrée de bottarg. În fine, mai trebuie spus că “Le Comptoir de Marie” sărbătorește plăcerea degustării produselor de înaltă calitate.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.