Gérald Genta, ediție limitată Mickey Mouse!

0
87
Gérald Genta, ediție Bi-Retrograde Mickey Mouse!

Mickey Mouse este unul dintre cele mai simpatice personaje Disney și o temă de design pentru marca Gérald Genta. Cum suntem în plin Campionat Mondial de Fotbal, marca a considerat că este momentul potrivit pentru lansarea acestui ceas!

Detaliu cadran Bi-retrograde Mickey Mouse (foto Gérald Genta)

Se știe că acest șoricel jucăuș este un favorit printre colecționarii de ceasuri, ei continuând să-și cultive spiritul copilăresc. După succesul ediției “Smiling Mickey” – prezentat în 2021 – Bulgari aduce din nou în prim-plan personajul Mickey Mouse. Șoricelul ocupă acum centrul cadranului unde, pentru prima dată, își arată abilitățile în cel mai iubit sport planetar: fotbalul. Un ceas rar, cu triplă complicație, alimentat de calibrul BVL 300.

Ediția

Tripla complicație oferă data, minutele retrograde și jumping hour, fiind totodată posesorul unei rezerve de putere de 42 ore. Noua ediție aduce un omagiu tradiției îndelungate de ceasuri atipice a mărcii Gérald Genta. O manufactură creată de designer-ul de origine elvețiană în anul 1969, marca punând bazele ceasului contemporan. De altfel, acesta a dat dovadă de creativitate nelimitată, fiind înzestrat cu spirit jucăuș și viziune plină de umor.

Detalii carcasă Bi-Retrograde Mickey Mouse (foto Gérald Genta)

Este primul designer care stabilește un parteneriat cu Disney, integrând personajele Mickey Mouse și Donald Duck în ceasurile sale. Astfel, el dă naștere unui amestec subtil de creativitate, umor și sofisticare tehnică. Astăzi, marca orologeră revine cu ediția Arena Bi-Retrograde Mickey Mouse, colecționarii pretențioși regăsind estetica cu care sunt familiarizați. În centru se află Mickey Mouse, personaj lansat de W. Disney în 1928.

Ceasul

Cadranul este rezultatul a 14 clichés (plăci), suprapuse pentru a crea modelul de culoare al design-ului bazat pe tehnica tempografică. Unele zone sunt acoperite cu lac transparent pentru a adăuga strălucire și volum detaliilor specifice. Limitat la doar 200 de unități, Manufactura păstrează raritatea acestei excepționale piese. În final, menționăm că Bulgari este reprezentată în România de Albina Prassa, detalii fiind regăsite în link-ul de mai jos.

ALBINI PRASSA (albiniprassa.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.