Bentley, gamă “Limited Edition Centenary”

Bentley a marcat 100 ani de existență cu ajutorul producătorului de instrumente de scris Graf von Faber-Castell, introducând o nouă gamă de instrumente de scris, pe 10 iulie, ce are ca sursă de inspirație un incredibil secol de măiestrie britanică. Ambiția fondatorului W.O. Bentley – “De a construi o mașină rapidă și bună, cea mai bună din clasa ei” – este o parte intrinsecă a AND-ului Bentley și îi oferă mărcii puterea de a continua să producă unele dintre cele mai dorite automobile de lux din lume.

Limited Edition Centenary. Foto – Bentley

Două ediții speciale vor fi lansate pentru anul aniversar, fiecare dintre ele fiind limitate la doar o sută de exemplare: “Mulsanne W.O. Edition by Mulliner”, care amintește de ultima mașină proiectată de W.O. Bentley și “Continental GT Number 9 Edition by Mulliner”, inspirată de istoria Bentley în cursele clasice și de faimosul automobil No. 9 Blower. De altfel, fiecare model Bentley – construit în 2019 – va beneficia de un pachet special “Centenary Specification”, acesta urmând să includă insigne “Centenary Gold”, scaune cu broderie distinctă, precum și alte detalii ce vor identifica automobilele ca parte a sărbătorilor centenare. Detaliile delicate din aur se vor regăși pe autoturismele “Centenary Specification”, ele oferind inspirație celei mai recente colecții de instrumente de scris Graf von Faber-Castell – un omagiu adus constructorului britanic de automobile. Această ediție – “Limited Edition Centenary” – este cea de-a doua gamă de instrumente de scris realizată de cele două branduri de lux, o colaborare inițiată în cursul anului 2018. Cu o istorie ce se întinde pe aproximativ 250 de ani, Graf von Faber-Castell – cu sediul în orașul Stein (Bavaria) – aduce un omagiu celor “o sută de ani extraordinari” ai mărcii Bentley, un trio de instrumente de scris fiind disponibile pentru colecționari.

Limited Edition Centenary. Foto – Bentley

Instrument de scris cu rezevor, roller și pix cu bilă fac parte din gama “Limited Edition Centenary”, ele fiind disponibile într-o culoare sofisticată – neagră – ce amintește de mașinile sport din trecut. Toate piesele sunt produse din titan (corpul instrumentului și penița) și dispun de strat PVD în nuanță antracit. Elemente suplimentare, ce aduc aminte de automobilele Bentley, sunt regăsite pe corpul instrumentului de scris – sub forma unui profil de tip diamant – în timp ce în partea superioară a capacului este gravată emblema constructorului (”B”) și un inel din aur (aniversar). Forma curată și modernă, precum și măiestria remarcabilă, sunt caracteristice pentru Graf von Faber-Castell și asigură colecției o linie unică, ceea ce face din această gamă una dintre cele exclusiviste cadouri. În fine, gama “Limited Edition Centenary” va fi disponibilă la nivel internațional cu prețuri ce variează între 500 și 600 Euro, instrumentele de scris putând fi achiziționate în magazinele Graf von Faber-Castell și locații selectate, online și retaileri Bentley începând cu 1 iulie 2019. Mai multe detalii despre colecție sunt disponibile aici (BENTLEY).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here