Fusion Maia Da Nang, perla Vietnamului

0
582
Fusion Maia Da nang (Vietnam)

Fusion Maia își începe povestea în cursul anului 2008, atunci când proprietarii au început să-și imagineze cum ar arăta un hotel care nu respect principiile de zi cu zi. “Cum ar fi dacă am face din acest colț de lume unul mai sănătos și fericit în același timp?” Și iată răspunsul: un concept all-Spa-inclusive, primul de acest fel din Vietnam. De-a lungul timpului, Fusion Resort a evoluat într-o colecție de opțiuni unice de cazare – inspirate de wellness – în care fiecare experiență oferă altceva decât un hotel standard, locul unde un stil de viață sănătos devine parte a rutinei zilnice.

Fusion Maia Da Nang (dormitor cu piscină privată)

Prin tot ceea ce fac la Fusion Resort Vietnam, gazdele se străduie în permanență să ofere servicii altfel: ”Noi nu urmăm, noi conducem; Noi nu copiem, noi creăm”, cuvinte după care se ghidează gazdele primitoare. Este chiar simplu.Cam așa s-ar putea rezuma serviciile oferite de resortul Fusion Maia Da Nang. Oferind o uimitoare locație pe malul mării, regăsim aici o serie de vile elegante – fiecare cu propria piscină privată – alături de servicii unice e “all-Spa-inclusive”, “mic dejun oriunde și oricând” și o piscină infinită. Se poate spune că resortul este genul de locație unde poți să te pierzi și să te regăsești, pe tine însuți, în același timp.

Fusion Maia Da Nang (segment plajă)

Pentru cei care doresc să descopere cultura locală, este bine de știut că regiunea este situată în apropierea a trei situri înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO. Fusion Maia Da Nang îmbină viața sănătoasă cu serviciile luxuoase, fiind mai mult decât o stațiune – este un mod de viață. Cu accent pe wellness, sensibilitate și concepte revigorante originale, valorile fundamentale ale companiei pot fi întâlnite în toate serviciile oferite clienților.

Fusion Maia Da Nang (activitate Spa)

Resortul este ideal pentru cupluri, pentru petrecerea lunii de miere sau familii, arta relaxării fiind disponibilă tuturor. Da Nang este o destinație turistică cu dezvoltare rapidă, astfel încât resorturile apar în toată regiunea în acest moment. În ce privește locația, Da Nang este situat pe coasta centrală a Vietnamului – între Hanoi și Saigon (Ho Chi Minh) – orașul fiind al patrulea ca mărime din țară. cunoscut în trcut pentru plajele sale cu palmieri și nisip alb, Da Nang este poziționat în apropiere de fostul oraș imperial Hue, ceea ce îl face un loc ideal ca destinație de vacanță, o îmbinare între relaxare și explorarea culturală a Vietnamului istoric.

Detalii aici: FUSION MAIA DA NANG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.