Share This Article
Luna septembrie a adus una dintre cele mai așteptate destinații de ospitalitate din regiunea Asiei, inaugurarea Four Seasons Hangzhou. Situat într-o zonă cu magazine elegante și restaurante la modă, la marginea pieței verde Wulin, hotelul oferă experiențe unice.

“Cu fiecare hotel pe care îl inaugurăm, oaspeții noștri sunt întâmpinați cu concepte cu adevărat unice. Sunt experiențe memorabile, care reflectă atât locația, cât și cultura locală”, a spus Rainer Stampfer (Președinte Global Operations). “Cu Marele Canal în apropiere, hotelul este conectat la secole de istorie chineză. Oaspeții noștri au posibilitatea să experimenteze orașul în diferite moduri”, spune Arthur Ho (CEO-ul Four Seasons).
Reședința
Noul hotel își întâmpină oaspeții cu 188 de camere și 26 apartamente, toate oferind splendide priveliști asupra Marelul Canal. Situate între etajele 19 și 29, camerele sunt orientate către Lacul de Vest. Interiorul hotelului este dominat de motive clasice chineze, reinterpretate într-o manieră extrem de conteporană. Camerele sunt luminaose, cu tehnologie și detalii concepute pentru a învălui oaspeții într-un confort luxos și stil sofisticat.

Conform reprezentanților mărcii, la finalul lunii septembrie oaspeții apartamentelor sunt invitați să descopere facilitățile oferite de Executive Club Lounge. Aici vor putea fi servite băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei, o sală de ședințe fiind disponibilă gratuit. Noul hotel Four Seasons introduce patru concept unice de mese și băuturi. Vor fi disponibile trei restaurante și un bar (pe acoperiș) care va debuta mai târziu în această toamnă.
Oferta culinară
Cu promisiunea unor mese proaspete, restaurantul Song prezintă creativitatea culinară a bucătarului executive Neal Zeng. Locația este un templu modern al bucătăriei Ningbo, care oferă delicii de sezon cu fructe de mare. Totodată, oaspeții se pot bucura de peste 200 de Vinuri din Lumea Nouă și Veche, atent selectate de sommelieri. Ziua poate începe cu un mic dejun international. Meniurile includ ouă fierte cu crab marinat și vin de orez.

Acestea sunt urmate de mâncăruri occidentale clasice, cu note sezoniere, urmate de meniuri preparate în stil cantonez. Sunt disponibile meniuri realizate în stilul specific regiunilor Shenzhen sau Macao (cu arome care aduc aminte de perioada colonială portugheză). Etajul 10 este rezervat servirii ceaiului și cocktail-urilor de după-amiază. Tot aici regăsiți o selecție specială de produse de patiserie, realizate sub îndrumarea Pastry Chef-ului Billy Xu.
Servicii wellness
Centru Spa și Wellness este situat la etajul 18 și combină tehnicile moderne cu cele ale medicinii tradiționale chineze. “Centrul este bazat pe rezultate, pe abordarea naturală și holistică a stării de bine”, spune Sabrina Hu (Directorul Centrului). Spa-ul ofera terapii pentru remedierea circulației limfatice prin utilizarea tehnologiilor moderne. Acestea sunt completate de masaje, tratamente faciale, rezonanță magnetică și baie cu aburi,
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul hotelului.