Four Seasons Tamarindo: paradis redescoperit!

0
117
Four Seasons Tamarindo (Presidențial Suite)

Situat pe coasta Pacificului – pe o peninsulă privată – Four Seasons Tamarindo își conectează oaspeții la moștenirea și cultura mexicană. Experiențele naturale noi și ultra-luxoase pun la dispoziția călătorilor mai mult de 1.200 hectare de junglă sălbatică!

Teren Golf (foto Four Seasons Tamarindo)

Programat pentru inaugurare la finalul acestui an, Four Seasons Tamarindo a deschis deja opțiunile de rezervare pentru turiști. Componenta principală a resort-ului o reprezintă angajamentul mărcii în conservarea mediului natural de pe coasta Mexicului. Totodată, se dorește a fi o celebrare a patrimoniului cultural și oferirea de experiențe luxoase de călătorie la superlativ. Se poate spune că resort-ul este un tribut adus de marcă Mexicului.

Reședința

Noul complex pune la dispoziția oaspeților 157 unități de cazare – cu multe piscine private – plus patru restaurante și baruri. Tot aici regăsim un teren de golf, Spa și experiențe wellness, precum și multe alte servicii de relaxare. “La Tamarindo creăm experiențe conectate atât cu mediul natural, cât și spiritual”, spune Vince Parrotta (Four Seasons). “Lucrăm cu cei mai buni designeri și artizani locali pentru a oferi cele mai bune experiențe”.

Tortilla (foto Four Seasons Tamarindo)

O caracteristică importantă este modul cum a fost gândit resort-ul, doar 2% din rezervație fiind destinată facilităților de cazare. Caracteristicile includ o fermă – Rancho Ortega – și un centru care servește ca loc de explorare și activități recreative. Astfel, oaspeții au ocazia să-și creeze propriul lor paradis în această parte nedescoperită a Mexicului. Echipa de biologi a resort-ului poate prezenta natura diversă a locului, inclusiv speciile endemice.

Meniuri

Dezvoltată în viziunea lui Nicolás Piatti, ferma oferă oaspeților meniuri cu plante locale și naturalizate. Mesele sunt o combinație de arome tradiționale și tehnici moderne, alături de creativitatea în materie de ingrediente. Fiecare restaurant este un concept individual, inspirat de împrejurimi. Fructele de mare sunt realizate cu măiestrie culinară ridicată, alături de cocktail-uri artizanale savurate în piscina infinită.

Detalii aici – COYUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.