Four Seasons, program extins de cazare!

0
223
Four Seasons Bora Bora (Extended Stay Programm)

Four Seasons – cu toții ne amintim de celebrul film “Revolta de pe Bounty”, o acțiune care ni-l aduce în prim-plan pe pe căpitanul William Bligh și secundul Christian Fletcher, precum și răscoala condusă de cel din urmă. Ajunși în ceea ce avea să fie denumită Polinezia Franceză, echipajul s-a răsculat și au ales să stabilească în Pitcairn, una din insulele din Tahiti. Atrași de perspectiva unei vieți idilice, marinarii s-au stability în insulele arhipelagului, înființând o colonie ale căror urmași mai există și astăzi.

Four Seasons Bora Bora (zonă dormitor)

Evident, nu am cum să nu le dau dreptate, dacă privim la apele turcoaz ale oceanului, nisipul alb și vegetația luxuriantă din această parte de lume. Plecând de la epopeea acestui echipaj, ajungem astăzi în insula Bora Bora, locul unde întâlnim complexul Four Seasons și oferta specială pe care resort-ul o pune la dispoziția celor mai pretențioși turiști. Renovat recent, resort-ul oferă oaspeților săi o serie de facilități și servicii speciale – inclusiv un număr de nopți gratuite – prin programul denumit Extended Stay. Create pentru a aborda tendința sejururilor prelungite (zece sau mai multe nopți), programul Extended Stay pune la dispoziția turiștilor facilități gratuite, bazate pe durata pachetului de vacanță achiziționat.

Mai multe informații din industria de lux AICI

Menționând această ofertă, Diego Stambert (Director General Four Seasons Bora Bora) spune: “Oaspeții noștri și-au exprimat interesul pentru petrecerea unui timp mai mare la noi, fie că vorbim de un birou la distanță sau o evadare în mediul natural al insulei. Distanțarea social, spațiile de cazare generoase, serviciile și multitudinea de experiențe active, fac din resort-ul nostru una dintre cele mai bune opțiuni de petrecere a timpului în această perioadă”. Conceput pentru intimitate și spațiu, resort-ul este situat pe o insula privată, accesibilă cu barca sau elicopterul. O insulă unică, cu spații largi pentru plimbări și peste o sută de bungalow-uri poziționate deasupra apei – cu unul sau două dormitoare – ideale pentru cei care caută liniștea în mediul natural al Pacificului.

Four Seasons Bora Bora (zonă tesară)

Cum pandemia de coronavirus ne-a schimbat obiceiurile, conducerea resort-ului a decis să ofere ospeților un pachet atractiv de facilități, compus din beneficiile unei șederi pe termen lung. Astfel, pentru oaspeții care aleg să stea între 10 și 19 nopți, oferta include două sau trei nopți gratuite – la fiecare cinci nopți plătite – transfer gratuity de la/spre aeroport, alături de mic dejun și cină gratuite. Cea de-a doua ofertă, pentru oaspeții care aleg să stea între 20 și 29 nopți, pachetul include până la cinci nopți gratuite, tranfer de la/spre aeroport, mic dejun, prânz și cină gratuite, precum și acces la servicii de internet premium. Turiștii care aleg să locuiască aici peste 30 de nopți, serviciile includ o noapte gratuită – la fiecare cinci nopți state – transfer gratuit de la/spre aeroport.

Mai multe informații din industria auto AICI

Micul dejun, prânzul și cina sunt gratuite, alături de acces la servicii de internet premium, sesiuni de fitness private (de două ori pe săptămână, fără costuri suplimentare), un serviciu concierge disponibil pe tot parcursul sejurului, precum și consultări cu echipa care gestionează bucătăria pentru personalizarea planului culinar și wellness. Realizate pentru a îmbunătății experiența de ședere a oaspeților, cele trei pachete vin în sprijinul celor care doresc să lucreze într-un mediu liniștit și relaxant, un loc unde bucuria explorării insulei și a recifurilor sau faunei din apropiere poate fi îmbinată cu relizarea lucrărilor de business ale fiecăruia. Dacă v-am convins, nu ezitați să alegeți aceasta spectaculoasă destinație din sudul Pacificului. Detalii Four Seasons AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here