Four Seasons, noua atracție a Bangkok-ului!

0
168
Four Seasons Bangkok (Thailanda)

Four Seasons revine în Bangkok, capitala Thailandei, cu un loc dedicat relaxării și experiențelor culinare. Dacă anul acesta alegeți ca destinație Thailanda, trebuie să știți că hotelul – proiectat de Jean-Michel Gathy – este situat pe malul râului Chao Phraya și oferă oaspeților un centru wellness urban, spații luminoase pentru evenimente și numeroase terase în aer liber. Deasupra maiestuosului râu – în inima districtului creativ al capitalei – regăsim o enclavă de clădiri conectate între ele printr-o serie de spații interioare și exterioare, curți liniștite și restaurante pline de viață.

Four Seasons Bangkok (zonă Spa)

Spațiile sunt marcate de artă, saloanele sophisticate și vegetația luxuriantă fiind acompaniate de susurul liniștit al apei și zgomotului produs de terasele primitoare. Un cadru exceptional pentru cel mai nou hotel al rețelei de ospitalitate Four Seasons. “O întoarcere mult așteptată în capitala Thailandei”, spune Christian Clerc (Președinte & Global Operation al Four Seasons). “Oaspeții vor fi uimiți de design-ul rafinat, restaurantele și barurile de clasă internațională, precum și de serviciile wellness de ultimă generație. Ca întotdeauna, în centrul activității ve-ți regăsi serviciul de neegalat al rețelei naostre”, completează acesta.

Four Seasons Bangkok (zonă bar)

Poziționat de-a lungul râului Chao Phraya și la doar 40 minute de Aeroportul Internațional Suvarnabhumi, de-a lungul faimosului drum Charoenkrung, a patra locație Four Seasons din Thailanda oferă numeroase oportunități pentru cei care aleg să se cazeze aici. Aproximativ 299 camere, restaurante plutitoare și diferite saloane, spații pentru evenimente și un centru urban de wellness sunt disponibile. Totodată, 366 de rezidențe private urmează să fie inaugurate în cursul anului 2021. “La fel ca Bangkok, noul hotel oferă priveliști uimitoare asupra râului”, spune Lubosh Barta (Directorul General al Hotelului)

Four Seasons Bangkok (zonă Suites)

Camerele moderne oferă un cadru relaxant, cu note subtile thailandeze, echilibrând estetica contemporană cu funcția de înaltă tehnologie și confortul specific Four Seasons. Ferestre de mari dimensiuni asigură asigură o iluminare optimaă, cu vedere la rău, grădină sau zona de Spa. Terrace Suites oferă luxul spațios, cu terase suficient de mari încât să găzduiască o cină privată. Totodată, o echipă condusă de bucătarul Andrea Accordi – anterior la Four Seasons Hong Kong (cu o stea Michelin) – oferă clienților un program culinar cu influențe chineze, thailandeze și internaționale, alături de o paletă largă de băuturi.

Four Seasons Bangkok (zonă terrace Suites)

În fine, trebuie menționat și faptul că Four Seasons Bankok este situat în inima unei remarcabile comunități a orașului, o zonă aflată în plină renaștere – micuțe restaurante stradale, ateliere cu meșteșuguri tradiționale și artă contemporană – marcată de magazine cu produse realizate de designer renumiți. Râul este și calea potrivită spre cel mai nou centru comercial al orașului (ICONSIAM) accesul fiind realizat cu ajutorul docului privat al hotelului. Tot de aici puteți pleca să explorați numeroasele canale care împânzesc orașul, templele antice și digurile cu produse proaspete pescărești. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here