Spa-ul săptămânii: Four Season Hoi An

0
572
Four Season Hoi An (Nam Hai)

În urmă cu mai bine de opt ani descopeream pentru prima data hotelurile din Vietnam, o țară care începea să-și deschidă porțile marilor lanțuri hoteliere. Astăzi, foarte multe dintre reședințele de aici se află pe lista turiștilor aflați în căutarea unor oaze de liniște și relaxare, pentru aceia care doresc să alterneze frumusețea locurilor magnifice cu serviciile Spa care includ ingrediente locale. O astfel de locație este Four Season Hoi An (Nam Hai), paradisul luxuriant permițându-vă să vă conectați cu natura și să vă bucurați de persoanele alături de care călătoriți.

Four Season Hoi An (Nam Hai).

Chiar dacă nu putem călători acum, nu ezitați să treceți pe lista dumneavaostră această reședință pentru finalul anului sau pentru sezonul 2021. Serviciile Spa sunt oferite în cadrul centrului situat pe un iaz cu flori de lotus și pești din specia koi – resortul părând că plutește în mijlocul acestui decor – mai multe apartamente private, conectate între ele cu ajutorul unor poduri din lemn de tek. Camerele dispun de ferestre și uși de mari dimensiuni, ce oferă frumoase privilești spre iaz, fiecare fiind dotată cu decoruri tradiționale vietnameze și se concentrează pe oferirea unor servicii de liniște și pace.

Four Season Hoi An. (Nam Hai)

Puteți rezerva Ritualul Semnăturii – denumit Sing Nam Earth Song – singur sau în cuplu, terapeutul având grijă de liniștirea sufletului cu ajutorul unui ritual ce implică sunete, obținute cu ajutorul a opt boluri cu cristale de cuarț sincronizate. În continuare, veți primi o baie vietnameză cu ierburi cultivate in-house, urmată de un masaj profund și o baie cu sunet imersiv. De asemenea, tratamentul include curațarea trupului cu ajutorul fumului picant din Hoi An – pentru o senzație de arometarapie relaxantă. Totodată, aveți ocazia să învățați practici wellness asiatice, precum și tratamente care promovează pozitivitatea.

Four Season Hoi. An (Nam Hai)

Serviciile Spa oferite de Four Season Hoi An includ tratamente organice și ingrediente pentru detoxifiere ori de câte ori este posibil, indiferent dacă participați la o învelire corporală, baie în ceai sau primiți diferite tratamente faciale avansate. Dacă alegeți să călătoriți alături de copii, este bine de știut că există un program dedicat acestora – denumit Children of the Earth – cu tratamente speciale: masaje Earthlight Crystal sau ritualul Heart of the Earth Family, băi cu imersiune sonoră (patru membri ai familiei) și, în cele din urmă, Branches & Roots – o sesiune de răsfăț pentru mâini și picioare.

Four Season Hoi An

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.