FILA, parteneriat aniversar cu Acqua Di Parma!

0
845
Fila & Aqua di Parma

Fila sărbătorește anul acesta 110 ani de existență, evenimentul aniversar fiind marcat printr-o colecție realizată în parteneriat cu parfumierul italian Aqua di Parma. Ca parte a acestei ediții limitate, cele două mărci au prezentat un set de lux care include parfumul Aqua di Capri – parte a binecunoscutei colecții Blue Mediterraneo – și o jachetă de vânt Fila Tyvek, o replică a produsului Aqua realizat de marca sportivă în anul 1976.

Fila & Aqua di Parma (ediție aniversară)

Atenția la detalii se regăsește în cutia elegantă – în tonuri clasice de galben Aqua di Parma – însoțită de elemente de design împrumutate de la producătorul de echipament sportiv Fila. Limitat la doar 1000 de exemplare, setul de lux este disponibil exclusiv online – pe platformele de comerț electronic ale ambelor mărci – începând de săptămâna aceasta, prețul comunicat fiind de 190 euro pentru fiecare set. După cum menționam anterior, setul include un parfum Aqua di Capri (sticlă de 75 ml) cu note ce amintesc de climatul mediteraneean: portocală, mandarină și lămâie. Alături de parfum, regăsim o replică a emblematicei jachete din colecția anului 1976 – Fila Aqua – piesa vestimentară fiind produsă din material Tyvek.

mai multe știri auto AICI

Bine de știut, jacheta este în întregime reciclabilă și rezistentă la vânt, hipoalergică și ignifugă, materialul oferind o rezistență sporită la murdărie și condițiile termice nefavorabile ale mediului natural. Colaborarea dintre cele două companii ne dezvăluie excelența tipic italiană, dezăvârșită de producătorul de echipamente sportive Fila în ultimul secol, precum și aromele specifice peninsulei italice. Fondată în anul 1911 – Biella (Piedmont) – producătorul italian fiind una dintre cele mai renumite mărci sportive din lume, aniversarea fiind marcată de seturi numerotate. În fine, nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați paginile electronice ale celor două mărci, aromele și tehnicile specific italiene urmând să vă încânte simțurile și pașii în mediul natural înconjurător. FILA

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.