Fiftysix, colecție exclusivă pentru Mr. Porter!

0
139
Vacheron Constantin Fiftysix for Mr. Porter

Fiftysix își extinde colecția cu 30 de piese disponibile exclusiv pe Mr. Porter, o platformă specializată în vânzări online pentru bărbați. Cu o carcasă din oțel inoxidabil și diametrul de 40 mm, ceasul oferă posesorului un cadran în nuanță albastru-petrol și o curea maro-sepia din piele de vițel. Linia ăși are începuturile în anul 2018, atunci când Vacheron Constantin a decis stabilirea unui parteneriat cu legendarul Abbey Road Studios, reunind sub aceeași umbrelă valorile commune de excelență și măiestrie.

Vacheron Constantin for Mr. Porter (Abbey Road Studio)

Iconicul Studoi Two a fost ales ca fundal pentru prezentarea colecției Fiftysix, aceasta fiind interpretată în numeroase variante care au avut ca sursă de inspirație primul ceas rezistent la apă al manufacturii elvețiene, realizat în anul 1956. Trăsăturile distinctive, precum urechile de prindere produse sub forma simbolului crucii malteze; un cristal de safir de tip cutie și o carcasă clasică cu diametrul de 40 mm, sunt completate de cadranul sofisticat de tip sectorial. Totodată, Vacheron Constantin extinde în 2020 colecția Fiftysix cu o nouă interpretare, marcând astfel colaborarea cu platforma online Mr. Porter.

Informații despre manufactura elvețiană – AICI

lansat într-o ediție limitată numerotată – de doar treizeci de piese – ceasul Fiftysix reprezintă un simbol al eleganței casual. Cu un spirit urban, regăsit în carcasa din oțel inoxidabil, ceasul oferă posesorului un cadran albastru-petrol – dezvoltat special pentru această colecție – de tip sectorial, bogat în detalii. Trei finisaje diferite asigură un cadru extrem de lizibil, accentuat de efecte luminoase elegante. Cifrele arabe, marcajele orelor și indecșii aurii ale minutelor și orelor vin să puncteze cadranul acestui ceas, a cărui personalitate este sporită de de o curea din piele de vițel maro-sepia cu prindere din oțel inoxidabil.

Vacheron Constantin for Mr. Porter (cadran ceas)

Sub carcasă regăsim Calibrul 2745 SC/2, echipat cu o oprire a secundarului și indicații ale zilei săptămânii la ora 9, data la ora 3, precum și o rezervă de putere în dreptul orei 6. Cu ajutorul carcasei, câteva detalii subtile sporesc și mai mult eleganța ceasului, datorită greutății oscilante din aur de 22 carate – al cărei design este inspirat de forma crucii malteze – oferind șansa de a admira modelul Côtes de Genève care î,podobește placa principală. De asemenea, această greutate beneficiează de un sistem de rotație echipat cu rulmenți ceramic, eliminând astfel necesitatea lubrifierii și garantând longevitatea mecanismului. Detalii aici: MR. PORTER

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here