Fibre din titan și argint în casele noastre!

0
668
Titan Yarn (prosop din titan & argint)

Fibre din titan și argint în casele noastre? Puțini dintre noi și-ar fi închipuit că vor ajunge să posede produse realizate cu materiale întâlnite de obicei în spectrul militar. Și mai puțini și-ar fi închipuit de încorporarea acestor materiale într-un banal prosop de baie. Sună destul de ciudat, nu-i așa? Ei bine, fiindcă trăim într-o epocă a schimbărilor profunde în societate, protagonistul subiectului nostrum – Titan Yarn – ne impinge către o epocă văzută, poate, doar în marile producții cinematografice SF.

Titan Yarn (prosop din titan și argint – detaliu)

Pe parcurul unui an de cercetare și testare , Titan Yarn a reușit să creeze un produs demn de viitor: un prosop moale, dar foarte rezistent. Cu o structură asemănătoare unei vafe – care ajută la exfolierea mult mai ușoară a pielii – prosopul permite uscarea mult mai rapidă decât produsele tradiționale. Practic, țesătura Titan Yarn înseamnă aproximativ 8% fibre din titan și argint, cele două materiale fiind inserate în materialul finit. Aceste fibre (vizibile când priviți produsul de aproape) ajută țesătura să se dezinfecteze și dezodorizeze, la final dumneavoastră beneficind de un produs curat, uscat și confortabil.

Mai multe știri premium AICI

Textura realizată sub formă de vafă ajută la diferențierea Titan Yarn de proasoapele convenționale. Astfel, structura este un exemplu clasic de “form following function”, în care prosopul arată și se comportă total diferit față de alte produse similare. Textura de tip vafă oferă avantajul unei suprafețe mai mari a prosopului, ajutându-l să absoarbă mai repede apa. În plus, oferă posibilitatea de a se întinde în orice direcție, asigurându-se în același timp că nu suferă deformări – păstrând totodată prosopul în permanență nou. Împreună cu acest aspect, Titan Yarn se pare că are și capacitatea de “a simți și a mirosi” (a) nou.

Titan Yarn (prosop din titan și argint – detaliu lifestyle)

Țesătura prosopului este alcătuită dintr-un amestec de bumbac egiptean FINX – integrat cu fibre din titan și argint – care ajută la menținerea proaspătă a materialului în timp, având totodată și capacitatea de a exfolia delicat pielea. Astfel. firele din argint ajută la neutralizarea micro-organismelor – în separarea lor folosindu-se ioni de argint – în timp ce firele din titan au capacitatea unică de a descompune moleculele organice, eliminând compușii care pot mirosi și menținând prosopul mereu curat și proaspăt, ca și cum abia a fost scos din ambalaj – produsul titan Yarn fiind deosebit de ușor (de transportat).

Mai multe știri auto AICI

Pentru cei care doresc să achiziționeze un astfel de produs, este bine de știut că este disponibil în trei dimensiuni – prosop de baie, prosop de mână și prosop de baie – el fiind disponibil (în acest moment) într-un singur ton de culoare: alb-natural. Alegerea culorii a fost determinată de dorința de a reduce utilizarea substanțelor chimice și a coloranților. Proiectat de Christoph Bohrer, Martin Wagner și Yang Han, Titan Yarn sunt produse în fabrici certificate Oeko-Tex și sunt livrate în pungi bio-degradabile din trestie de zahăr. Nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați pagina producătorului. Detalii Titan Yarn AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.