Fiat 126 Vision, concept electrificat

0
69
Fiat 126 Vision MA-DE

Fiat este un icon pentru era de început al automobilului, iar perioada de carantină a dus la crearea unui conceptl inspirațional de către studioul de design MA-DE. Un vehicul perfect pentru transformările care au loc astăzi în lume, Fiat 126 Vision fiind complet electrificat. Realizat la îndrumarea lui Andrea Della Vecchia (co-fondatorul studioului de design), un pasionat de mașini care își conduce activitatea după un celebru citat al lui Tony Gaskins: “Dacă nu-și construiești visul, altcineva te va angaja să-l ajuți la construcția visului său”.

Fiat 126 Vision (MA-DE Studio)

Rezultatul? Un spectaculos Fiat 126 Vision complet electric, primul proiect de dsign auto al designerului de origine italiană. Reimaginează-ți popularul model Fiat 126 – lansat în anul 1972 – încadrat în scenariul nostru actual, cel în care vehiculele se îndreaptă cu pași repezi către un viitor fără consum de combustibili fosili. Vehiculul a fost creat cu motorul pe spate, cu un spațiu dedicat pentru patru persoane, el fiind prezentat pentru prima dată la “Salonul Auto de la Torino” ca un înlocuitor pentru Fiat 500; un model popular, produs în aproape 4,7 milioane de unități.

Fiat 126 Vision (MA-DE. Studio)

Fiat 126 Vision dispune de o estetică echilibrată, cu linii de epocă și moderne. Conceptul are faruri pătrate – care seamănă cu modelul original – ceea ce îi conferă o siluetă mai subțire, cu aspect modern, fiind scos în evidență o parte din volumul vizual din față. Design-ul este completat de orificiile radiale integrate în capacul de oțel al roților, similar cu cel original. Similaritatea se observă și în indicatoarele laterale de viraj – poziționate pe aripile modelului, la bază fiind ideea de a păstra cât mai mult din mașina original – baza oglinzii fiind restilizată în linie dreaptă, oferind un aspect mult mai rafinat.

Fiat 126. Vision (MA-DE Studio)

Conceptul 126 Vision păstrează identitatea Fiat, putem spune chiar sufletul ei, în timp ce îi inspiră o viață nouă, ceea ce înseamnă că este foarte posibil să-l vedem într-o zi pe șosele din Europa. “Cu acest Fiat 126 Vision, am decis să păstrăm – adoptând o nouă interpretare – conturul și câteva din elementele stilistice inconfundabile ale modelului original, precum linia conică din spate a acoperișului și farurile pătrate care domină stilul cu care a fost create autovehiculul”, menționează Andrea Della Vecchia. Un automobile care evocă nostalgie cu o linie de design elegantă. Detalii aici: MA-DE STUDIO

Mai multe informații aici: WATCHES 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here