FIAT, 120 DE ANI DE EXCELENȚĂ!

0
29

În urmă cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se înființa Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care în anul 1900 ajunsese la 24 de unități produse. Perioada de la finalul secolului al XIX-lea a fost reprezentată de inițiative de amploare, de multă creativitate și idei revoluționare, iar prima fabrică de automobile din Italia, avea să devină curând, una dintre cele mai importante companii auto din lume.

120 de excelență!

Importatorul oficial al mărcii Fiat în România, a organizat aseara un eveniment aniversar, pentru a celebra momentul ce marchează împlinirea a 120 de ani de existență a uneia dintre cele mai recunoscute mărci auto din lume. Evenimentul s-a desfășurat la sediul importatorului din București, și a reprodus o după amiază italiană în spiritul unei atmosfere “La Dolce Vita”. Invitații au avut ocazia să guste din preparatele emblematice ale Italiei într-un cadru relaxat și au avut ocazia să admire modelele iconice ale producătorului. Pizza a fost servita fierbinte, scoasă direct dintr-un cuptor cu lemne, iar ingredientele folosite au venit chiar din țara în care s-a născut și ștrengarul Fiat 500. Barul exterior a asigurat băuturi proaspete și răcoritoare, preparate pe loc, pentru a domoli un pic căldura zilei de 11 iulie.

Desertul nu putea fi altul, decât un gelato autentic, în diverse arome și culori, pentru a întregii cadrul acestei după-amiezi italiene din miez de vară. Fiatul de epocă, model 1100, a fost punctul de atracție al invitaților, fiecare dorindu-și o fotografie cu “bătrânica” prezentă la evenimentul în care familia sa împlinea 120 de ani. Printre invitații prezenți la aniversarea Fiat s-au numărat jurnaliști din presa auto, moderatori TV, jurnaliști din presa business, dar și prieteni, colaboratori și admiratori ai mărcii Fiat. În perioada următoare vom reveni cu mai multe articole despre aniversarea uneia dintre mărcile auto iconice ale Europei. Mai multe detalii despre automobilele Fiat sunt disponibile aici (ANNIVERSARY).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here