Ferrari, imagini oficiale cu noul model V12!

0
447
Ferrari (ediție limitată V12)

Ferrari a prezentat primele imagini oficiale ale celei mai recente ediții limitate, evenimentul de lansare urmând să aibă loc pe 5 mai (15:30, ora României) – în direct, pe platformele de socializare ale mărcii – la Maranello. Noul model reprezintă expresia supremă a conceptului Ferrari asupra berlinei cu motor frontal, vehiculul îmbunătățind considerabil caracteristicile unui al model emblematic al legeandarului constructor italian: 812 Superfast.

Ferrari Ediție Limitată V12 (detaliu general)

Rezultatul acestei îmbunătățiri este o mașină care simbolizează cei peste 70 ani de experiență ai constructorului pe circuitele lumii, care se bazează pe AND-ul sportive al mărcii, rezultatul fiind o îmbinare perfecta între performanțe, forme și funcționalitate. Destinată colecționarilor pasionați, acest Ferrari oferă numeroase soluții tehnice, garantând totodată o plăcere de condus fără egal. La fel ca în cazul altor mașini Ferrari, cea mai puternică caracteristică se regăsește în inima sa: motorul legandar V12 de 65°, care oferă 780 CP și turații de până la 9500 rpm.

Mai multe știri auto AICI

Utilizarea materialelor de ultimă generație, reproiectarea a numeroase componente chie ale motorului, un nou mecanism de sincronizare al supapelor și sistemul performant de evacuare, sunt doar câteva dintre soluțiile tehnice care permit acestui model de Ferrari să atingă performanțe greu de egalat în segmentul motorizărilor V12. Puterea pură, dezlănțuită de sistemul d epropulsie, este asociată cu controlul dinamic al modelelor de vârf, constructoul asigurându-se că performanțele pot fi exploatate optim și pentru a garanta plăcerea maximă la volan.

Ferrari Ediție limitată V12 (detaliu spate)

O soluție distinctivă a noului model o reprezintă adoptarea direcției independente pe toate cele patru roți, un aspect care extinde senzația de agilitate și precizie în viraje, precum și o reacție de neegalat a stabilității. O altă realizare o reprezintă reducerea greutății totale a mașinii – în comparație cu modelul 812 Superfast – acest lucru fiind realizat prin utilizarea extinsă a fibrei de carbom, atât la exterior caroseriei, cât și la interiorul cabinei. În cele din urmă, noul model oferă și versiunea 7.0 a renumitului sistem de dinamică a vehiclului (Side Slip Control).

Mai multe știri premium AICI

Din punct de vedere al design-ului, această nouă serie specială se prezintă cu personalitate puternică, care o diferențiează semnificativ de 812 Superfast, un aspect care are la bază alegerea unor teme de styling care sporesc și maim ult linia arhitecturală și dinamismul, împingând vocația sportive la extreme. În interior, elemente ale panoului ușii au fost reproiectate pentru a reduce greutatea și, în combinație cu introducerea temei H-gate, conferă cabinei o imagine mai sportivă, o reflexie a spiritului de curse a mărcii. Detalii Ferrari AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here