Ferdinand Berthoud: un mecanism, două carcase!

0
393
Chronométrie Ferdinand Berthoud Régulteur Squelette

Ferdinand Berthoud oferă pasionaților o nouă ediție limitată, cele douăzeci de piese ale mecanismului Régulteur Squelette urmând să beneficieze de două carcase diferite: rotunde și octogonale. Calibrul FB-T.FC-RS cu tourbillon și transmisie fusee-and-chain anunță o nouă abordare pentru Chronométrie Ferdinand Berthoud, permițând colecționarilor să aprecieze raritatea mecanicii de precizie în timp ce aleg design-ul unei carcase care li se potrivește cel mai bine.

Chronométrie Ferdinand Berthoud (carcasă octogonală)

Ar fi fost de neconceput, în urmă cu aproape trei secole, ca cineva să achiziționeze un ceas de buzunar sau unul care să nu fie în totalitate cu gustul său personal. În timp, această considerație a dispărut treptate, astăzi ea fiind înlocuită cu o anume standardizare, ceasurile devenind produse distribuite pe scară largă. Cu toate acestea, a fost aleasă o abordare care a permis meșterilor orologeri să prospere, chiar dacă mișcarea nu este îmbrățișată de o Manufactura precum Chronométrie Ferdinand Berthoud. În încercarea de a consolida legăturile cu inspirația provenită de la fondatorul său – Ferdinand Berthoud – Manufactura care îi poartă numele introduce astăzi o versiune a modelului său de business. De acum, Manufactura va comunica numărul total de unități pentru fiecare mecanism realizat in-house.

Mai multe știri auto AICI

“Obiectivul nostru principal este să protejăm interesele colecționarilor”, explică Karl-Fridrich Scheufele (Președinle Manufacturii Manufacturii). “Prin specificarea în mod explicit a unui număr prestabilit de mecanisme, ne angajăm într-o procedură complet transparentă. Colecționarii sunt la fel de sensibil de raritatea ceasului lor, la fel cum este și calibrul care îl alimentează. Comunicând despre ambele, plasăm mecanismul ceasului și clienții unul în fața celuilalt, păstrând astfel integritatea colecției personale”, completează K.F. Scheufele.

Chronométrie Ferdinand Berthoud (carcasă rotundă)

Această mentalitate este întruchipată de o primă creație: Régulateur Squelette FB RS, un model nou care se bazează pe calibrul FB-T.FC-RS. Pentru prima dată, Chronométrie Ferdinand Berthoud a anunțat că producția acestei mecanism va fi limitată strict la douăzeci de unități. Această abordare întărește determinarea exprimată încă de la re-lansarea Manufacturii: aceea de a produce un număr extrem de limitat de ceasuri în fiecare an. Având în vedere cerințele cronometriei și estetice, precum și timpul inevitabil de lung pentru dezvoltarea fiecărei creații, Manufactura își reafirmă astfel hotărârea de a atinge excelența absolută, un obiectiv care implică în mod necesar o producție de ceasuri limitată. Vă invit să descoperiți cea mai nouă creație a Manufacturii. Detalii Chronométrie Ferdinand Berthoud AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.