Fabergé, parteneriat cu franciza James Bond!

0
38
Ou Strawberry and Water Lily (foto Fabergé)

Fabergé a semnat un parteneriat cu franciza James Bond, evenimentul fiind marcat de lansarea unui produs care marchează aniversarea. Produsul aniversează lansarea primul film al francizei – Nr. No (1962) – și este semnat de Josina von dem Bussche-Kessell!

Anunț parteneriat (foto Fabergé)

Denumit Fabergé x 007 Egg Objet, obiectul urmează să fie “o simfonie a trecutului, prezentului și viitorului”. Produsul include repere iconice ale mărcii și francizei James Bond, cu trimiteri speciale către gadget-urile faimosului spion. Bijuteria urmează să fie prezentată publicului în 2023, data care marchează 40 ani de la lansarea peliculei Octopussy (1983). Un omagiu potrivit, ținând cont de complotul creat în jurul furtului unui Ou Fabergé.

Construcție

Crearea Fabergé x 007 Egg Objet este în curs de desfășurare, obiectul necesitând câteva luni de proiectare și construcție. Valorosul Ou include cel mai avansat mecanism de deschidere, granițele inovației și măiestriei artizanale fiind împinse către noi orizonturi. De asemenea, el va prezenta și cele mai rare pietre prețioase, reper al creativității pentru care marca este recunoscută. O operă care va interesa colecționarii și pasionații la nivel global.

Ou Game of Thrones (foto Fabergé)

Ținând cont de interesul din jurul acestei aniversări, creația reprezintă o oportunitate de investiție incredibil de rară. Mai ales că are la bază o piesă inspirată de una dintre cele mai emblematice francize din istoria cinematografiei. “Parteneriatul cu EON Productions și francize James Bond reprezintă cel mai recent efort creativ al mărcii. Căutăm să stabilim un nou standard în obiectele de artă moderne”, spune von dem Bussche-Kessell.

Mențiune

“Colaborarea cu producătorii francizei James Bond reprezintă o oportunitate palpitantă pentru Casa de bijuterii. Este modul prin care îmbinăm povestea legendară a faimosului agent cu măiestria recunoscută la nivel global a Fabergé. Cu această piesă unică, două icon-uri se vor intersecta acolo unde divertismentul întâlnește măiestria în materiale prețioase. Vom depăși limitele creativității”, concluzionează von dem Bussche-Kessell.,

Detalii aici – OCTOPUSSY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.