Evoque, disponibil cu lână Kvadrat

Evoque era lansat pe 22 noiembrie la Londra, modelul fiind o actualizare a vehiculului compact (SUV) pe care producătorul britanic Range Rover îl comercializează cu success încă din 2011. Odată cu lansarea acestui autovehicul, diferite opțiuni de tapițerie din piele au fost incluse în oferta adresată noului tip de consumator.

Așadar, noua versiune oferă o paletă de materiale exterioare și interioare noi, inclusiv o gamă de opțiuni premium non-piele pentru scaunele autoturismului. “Avem opțiunea unei piei tradiționale, așa cum își doresc mulți dintre clienții noștri”, menționează dna. Frascella – reprezentantul producătorului Land Rover – la sediul din apropierea orașului Coventry. “Cu toate acestea, am conceput și dezvoltat ceea ce nouă ne place să numim «opțiuni de materialitate», astfel încât să oferim o alternativă non-piele premium”, adaugă dna. Frascella. “Peisajul este într-o continuă schimbare în segmentul de lux”, explică ea. “Oamenii vor să înțeleagă mai multe despre produsele pe care le achiziționează – cum sunt realizate, de unde provin. Trebuie să fim conștienți de acest aspect și să oferim alegeri care să reflecte valorile clienților”. Unul dintre aceste materiale este un amestec de lână-poliester, pe care Land Rover l-a dezvoltat împreună cu compania Kvadrat. “Kvadrat este un important producător de textile premium din Europa, ei știind cum să colaboreze cu actualii clienți, așa încât pentru noi această colaborare a constituit cu adevărat o potrivire perfectă”, adaugă Amy Frascella. “Lâna dezvoltată pentru noi este una specială, fiind un material potrivit atât pentru zonele reci, cât și pentru cele calde”.

Astfel, textura Kvadrat – care cuprinde 30% lână și 70% poliester – este disponibilă în nuanțe de alb sau gri, materialul fiind combinat cu o piele sintetică denumită “Ebony by Miko”. Alternativa este oferită de pielea denumită “Eucalyptus Melange” – un material hibrid dezvoltat de Land Rover din plante – aceasta fiind asociată cu un material poliuretanic anti-microbian. “Eucalyptus Melange are în compunere 30% fibre – obținute din scoarță de eucalipt, diferența de 70% fiind poliester”, explică dna. Frascella. Ambele opțiuni de tapițerie au fost concepute pentru a fi la fel de rezistente ca și opțiunile din piele naturală, menționează Amy Frascella. “Sunt foarte rezistente, păstrând în același timp noutatea, materialele fiind foarte ușor de întreținut”. Astfel, autoturismul poate comandat cu tapițeria în nuanțe de alb, gri sau argintiu, efectul fiind unul subtil de perle. “Pentru paleta exterioară Evoque, am dorit să avem culori mai nuanțate și sofisticate”, spune Frascella. “Arată destul de neutru, dar când le privești din diferite unghiuri, culorile se schimbă și tu le poți vedea cum revin la viață”, încheie designerul Land Rover. Mai multe detalii despre acest model aici (www.landrover.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here