Evian®, ambalaje din plastic reciclat!

0
46
evian®- ambalaj din plastic reciclat

Evian®, o apă minerală naturală premium, este o marcă puternic angrenată în economia circulară. O demonstrează (și) introducerea în potofoliu a noilor sticle din plastic 100% reciclat. O inovație care este disponibilă acum și pe piața din România!

Ambalaj reciclat (foto: evian®)

Provenită din surse minerale unice din inima muților Alpi, apa minerală naturală este protejată în timpul procesului de filtrare. Modul în care apa este livrată oamenilor – pentru a-i ajuta să se hidrateze – evoluează constant. Un mecanism dezvoltat special pentru atingerea obiectivului de circularitate. Astfel, sticlele Evian® sunt produse 100% din plastic reciclabil. Denumit rPET, materialul reciclabil este utilizat la sticlele de 0,5 litri.

Material reciclabil

Atunci când plasticul este reciclat și transformat într-o sticlă nouă, se reduc emisiile de carbon rezultate în timpul producției. Emisiile sunt reduce cu până la 50%, comparativ cu sticlele fabricate din plastic virgin. “Este o etapă importantă în călătoria sustenabilă, în ciuda provocărilor lansate de COVID-19”, spune Shweta Harit (VP of Marketing Evian).

Sursă foto: Evian®

“Suntem hotărâți să devenim parte a unei soluții pentru rezolvarea problemelor de mediu la scară globală”, adaugă S. Harit. Evian® s-a angajat într-o cursă pe termen lung pentru protejarea naturii, depunând eforturi pentru păstrarea ambientului natural al izvorului. În 2020, Evian® a fost certificat neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acest pas este un rezultat al îmbunătățirilor aduse ciclului de viață a produsului.

Obiective ambițioase

Pe măsură ce Evian® privește spre viitor, are obiective ambițioase pentru a ajuta la conservarea planetei pentru generațiile viitoare. A atins deja neutralitatea carbonului, și-a luat angajamentul de a-și reduce în continuare emisiile de carbon până în 2025. Este o bornă fixată de companie franceză pentru a deveni un brand complet circular. Astfel, se realizează o tranziție de la sticlele din plastic la unele din material plastic 100% reciclat.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.