Eurolines preia camping-ul Green Dolphin!

0
356
Eurolines - Green Dolphin

Eurolines România preia campingul Green Dolphin din Delta Dunării, întregindu-și astfel proprietatea pe care o deține în satul Sfântu Gheorghe, respectiv complexul Green Village. Clasificat la 3*, Green Dolphin se întinde pe 20.000 mp, dispune de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn și de un spațiu pentru un număr maxim de 500 de corturi. Este, totodată, cel mai mare camping din România cu cinema în aer liber și locul care găzduiește anual Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”.

Eurolines (Green Dolphin)

Grupul Eurolines operează campingul Green Dolphin încă din 2015, anul în care compania s-a extins în domeniul hotelier prin achiziția Green Village Resort 4*. “Preluarea campingului era pasul firesc după cei șase ani în care ne-am ocupat de managementul Green Dolphin. Nu facem altceva decât să ne continuăm planurile de investiții. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi oaspeților servicii de calitate, precum și facilități diverse”, spune Dragoș Anastasiu (Proprietarul Grupului Eurolines România).

Mai multe știri premium AICI

“Anterior pandemiei de coronavirus, în condiții normale de funcționare, până la 500 de persoane puteau fi cazate simultan în cadrul Green Dolphin. Însă, în 2020, a trebuit să luăm măsuri sanitare speciale, între care reducerea capacității de cazare la 300 de persoane, planul urmând să fie pus în aplicare și în acest sezon. În contextul pandemiei, cei care aleg cazarea în camping se pot bucura din start de distanțare fizică datorită spațiilor generoase în aer liber pe care le oferă Green Dolphin”, subliniază Dragoș Anastasiu.

Eurolines (Camping Green Dolphin)

Turiștii se vor putea caza începând din luna mai, când debutează sezonul 2021, și până la finalul lunii septembrie. În 2020, în jur de 3.000 de persoane au petrecut sejurul aici. Costul unei nopți de cazare într-o căsuță în extrasezon pleacă de la 12 euro și ajunge până la 38 euro în timpul Festivalului de Film “Anonimul”. De-a lungul timpului, Green Dolphin Camping a fost locul de întâlnire al iubitorilor de film, precum și șansa de a întâlni cineaști celebri ca Wong Kar-wai, Istvan Szabo sau Tudor Giurgiu. Detalii Green Dolphin AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here