Emirates, experințe în realitate virtuală!

0
208
Experiențe virtuale Emirates

Emirates lansează prima sa aplicație de realitate virtuală, un serviciu oferit celor care doresc să vadă condițiile de zbor. Astfel, pasagerii au posibilitatea să experimenteze cabinele Gamechanger First Class sau vizita scaunul ales din confortul propriei case.

Experiențe virtuale la Emirates (foto: Emirates)

Disponibilă pe pagina companiei, aplicația poate fi accesată de clienți sau descărcată pe Oculus Store pentru utilizatorii oculus Rift. Un pas înainte, dacă ținând cont de dorința de conectarea publicului internațional cu ultima generație de tehnologie VR. “Emirates își propune să ofere experiențe inovatoare clienților săi, fie la bord, sol sau spațiu digital. În 2018, am fost primii care am introdus tehnologia VR pe platformele digitale”.

Experiențe digitale

“Dorim să oferim clienților oportunitatea captivantă de a afla despre experiențele companiei naostre. Am continuat să investim și să dezvoltăm aceste experiențe. Suntem încântați să fim prima companie de aviație care lansează o aplicație Oculus VR”, spune Boutros Boutros (Vicepreședinte Emirates). O inițiativă care extinde capacitatea globală a companiei, precum și posibilitatea de a intercaționa cu publicul pe platforme digitale.

Experiențe VR la bordul Emirates (foto: Emirates)

Totodată, relevant în acest moment, deoarece mulți oameni nu au călătorit în ultimul timp, acesștia caută opțiuni de zbor. Aplicația, creată în parteneriat cu platforma tehnologică Renacen, clienții companiei pot naviga în cabinele Economy, Business sau First Class. Pasagerii își pot vizualiza locul, precum și iconicul Onboard Lounge sau Shower Spa de pe Airbus A380. De asemenea, compania lucrează la o versiune actualizată Premium Economy.

Evoluții viitoare

În evoluțiile viitoare, compania de aviație intenționează să ofere clienților posibilitatea de a explora diferite destinații la nivel internațional. Cu ajutorul VR, pasagerii vor putea selecta o cabină, rezerva un loc sau plăti zborul prin intermediul aplicației Oculus. O platformă care oferă utilizatorilor experiențe exacte, de dimensiuni reale și interioare din cabinele avioanelor. În funcție de evoluție, vă von ține la curent cu serviciile Emirates.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.