EMIRATES, NOI EXPERIENȚE DE ZBOR

0
26
Emirates - Food and Wine Channels

Compania Emirates a decis să ofere clienților săi posibilitatea de a vedea cum sunt planificate și realizate meniurile servite la bordul avioanelor sale – lansând două canale dedicate: “Food and Wine Channels”. Aceste canale sunt disponibile pe toate rutile efectuate de companie, ca parte a opțiunilor de divertisment în zbor.

Astfel, “Food Channels” oferă o privire asupra modului cum sunt realizate mesele de la bordul avioanelor, canalul explorând nu numai planificarea meniurilor și aprovizionarea cu materia primă, ci și modul în care compania aeriană selectează cele mai bune ingrediente. De asemenea, este prezentat și modul prin care se stabilesc parteneriatele de lungă durată la nivel internațional, inclusiv cu furnizori și artizani locali, scopul fiind oferirea a circa o sută zece milioane de mese anual. Primele două episoade îl poartă pe călător prin Monte Vibiano (provincia Umbria – Italia), locul de unde Emirates achiziționează uleiul de măsline, în timp ce Sri Lanka oferă modalitățile prin care este selecționat ceaiul “Dilmah”. Totodată, canalul include câteva rețete din meniurile inspirate la nivel regional, astfel încât clienții să poată recrea semnătura Emirates “Prawn Machbous” sau să învețe cum să realizeze un “classic crepe” la domiciliu. Între timp, iubitorii vinului se pot bucura de vizionarea unui canal de dedicat – Wine Channels – acesta oferind un documentar despre strategia de cumpărare a vinurilor adoptată de Emirates și relațiile directe pe care le-a cultivat cu cei mai buni vinificatori din lume (practic o modalitate prin care compania aeriană achiziționează unele dintre cele mai exclusiviste vinuri).

Emirates - Food and Wine Channels

Pasionații vor aprecia tutorialele de vin oferite de Oliver Dixon (Head of Fine Wine în cadrul MMI – companie ce aparține de Emirates Group Company) și o parte din echipa dedicată achiztionarii vinurilor de la Emirates, printr-o degustare-tutorial. De asemenea, Dixon oferă o perspectivă asupra istoriei producătorului și a elementelor care dau fiecărui vin aroma și calitatea sa. Conform domnului Joost Heymeijer (Senior Vice-President al Emirates), “Ne-am alocat o perioadă lungă de timp pentru a le prezența clienților noștri experiența întâlnită la fiecare clasă și modul cum se prepară un excelent meniu. Nenumărate detalii se referă la pregătirea meselor și la selecția vinurilor. Canalele oferă spectatorilor accesul la filozofia companiei noastre în ce privește alimentele și băuturile, strategia de catering și modul în care colaborăm cu partenerii noștri. În plus, tutorialele și rețetele oferă clienților o mulțime de lucruri interesante, demne de «luat» acasă”. “Așadar, dacă vă bucurați de un vin bun – precum un Château Haut Brion 2004 – la bordul avionului, există un tutorial de vinuri care vă poate ajuta să apreciați și să înțelegeți nuanțele sale, ceea ce face ca această experiență să fie unică. În mod similar, dacă tocmai v-ați bucurat de un «Braised Coconut Beef Short Ribs» servit pe ruta dumneavoastră și doriți să-l recreați acasă, atunci acea rețetă o veți putea viziona și pe Food Channels”, încheie domnul Heymeijer. Așadar, noi experiențe vă așteaptă la bordul uneia dintre cele mai bune companii aeriene din lume. Mai multe detalii aici (www.emirates.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here