Emirates, meniu cu Caviar și Dom Pérignon!

0
125
Noul meniu Emirates (Caviar Persan și Dom Pérignon Vintage)

După o investiție de 2 miliarde dolari, Emirates oferă clienților un meniu reînnoit pentru o experiență de zbor îmbunătățită. Compania aeriană – cu sediul în Dubai – a prezentat un meniu destinat clienților care aleg First Class și Business!

Detaliu meniu (foto Emirates)

Opțiunea oferă o gamă largă de produse, de la antreuri pe bază de plante și până la Caviar Premium. Printre experiențele oferite de Emirates regăsim meniuri vegane, serviciu “cinema in the sly” și îmbunătățiri în interiorul cabinei. Sunt disponibile alegeri durabile și o abordare generoasă la micile detalii care din călătorie una cu adevărat  memorabilă. Noul meniu este disponibil începând cu luna august, la Economy din 1 septembrie.

Meniul

Dacă alegeți Emirates, este bine de știut că meniul a fost gândit de bucătari și furnizori de talie internațională. Aceștia vor oferi cele mai rafinate experiențe culinare în timpul zborului. Disponibile pe anumite rute, meniurile includ somon cu sos moqueca și orez caramelizat, piept de rață cu cimbru și portocale. Păstrăvul este și el prezent în noul meniu alături de garnitură de broccoli – preparat la abur – și cartof fondant.

Detaliu antreuri (foto Emirates)

Călătorii care solicită meniuri vegane vor avea la dispoziție o gamă de antreuri, precum stridii cu ciuperci trase în tigaie. Biryani cu fructe de jac este completat de kohlrabi (specie de gulii din Asia) tăiate felii cu portocale coapte. Experiența culinară este completată de deserturi cu trufe și alune de pădure trase în ciocolată, fistic și foiță de aur. Tot la capitolul desert regăsim struguri albi cu petale de trandafiri și cremă de vanilie.

Rafinament

Desigur, la cerere, din noul meniu nu puteau lipsi piesele de rezistență: Caviarul și Șampania. Pasagerii care optează pentru First Class au la dispoziție – pe toată durata zborului – Caviar Persan și șampanie Dom Pérignon Vintage. “În timp ce alte companii aeriene operează reduceri de costuri, Emirates merge contra curentului. Investim pentru a oferi clienților noștri experiențe din ce în ce mai bune”, spune Tim Clark (Emirates).

Detalii aici – CUISINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.