Elivi Skiathos, redefinirea luxului contemporan

0
380
Elivi Skiathos (Grecia)

Elivi Skiathos. Cu ani în urmă am vizitat Skiathos, una dintre primele insule văzute de mine în Grecia. Îmi aduc aminte de frumusețea insulei, de coloristica florilor și plaja uimitoare care ne primea zi de zi. astăzi, după mai bine de 17 ani, am descoperit pe insulă – în mijlocul unui paradis protejat – un hotel de 5 stele care completează în mod armonios peisajul, oferind servicii inegalabile și facilități inspirate. Denumit Elivi Skiathos, hotelul ocupă o locație deținută cu mult timp în urmă de rețeaua Xenia – hoteluri cunoscute odinioară pentru locațiile și excelența arhitecturală – bucurându-se de vegetația luxuriantă și apele turcoaz din regiune.

Elivi Skiathos (cameră de zi)

După închiderea forțată – cauzată de efectele pandemiei de Covid-19 – hotelul și-a redeschis porțile, fiind pregătit să-și primească oaspeții. Designul architectural care distingea vehicle hoteluri Xenia este din nou prezent, păstrând toate elementele care le-au inclus în categoria “moștenire” din industria turismului din Grecia. Unitatea de cazare oferă servicii orientate și adaptate la standard înalte, estetică rafinată, esență și gust personal în fiecare alegere pe care o face.camerele au fost dezvoltate pronind de la aceeași filozofie – grija pentru relaxare a oaspeților, estetică și expertiză arhitecturală – alături de elementele tehnologiei moderne.

Elivi Skiathos (imagine generală)

Toate camerele, apartamentele și vilele beneficiează de simplitate și funcționalitate elegantă, cele 32 de camere fiind modernizate și profitând de toate cerințele de construcție ecologică. De asemenea, 19 vile independente au fost construite în armonie cu livezile de măslini, pini și vegetație sălbatică, rezultatul fiind un paradis luxos și o cromatică încadrată de albastru și verde. Tot aici regăsim și 11 apartamente așezate în imediata apropiere a plajei cu nisi alb, zona găzduind și cel mai important oaspete al plajei Ambelakia: lebăda neagră. O pasăre care își face apariția la amurg, în lumina soarelui care apune, mișcându-se calm, cu mândrie și eleganță.

Elivi Skiathos (imagine insulă)

Fiindcă este un “templu” al relaxării, nu puteam să omit Elivi Spa, produsele utilizate fiind printre cele mai bune din categoria tratamentelor faciale și corporale. Ingredientele sunt derivate din produsele naturale locale, ofrind oaspeților unele dintre cele mai spectaculoase rezultate. Și mă refer aici la mult-premiata linie Elemis – un sinonim pentru anti-îmătrânire, detoxifiere, stare de bine, reîntinerire a tenului și corpului. În spațiul Elivi Spa, vizitatorii vor găsi o gamă completă de produse de îngrijire a pielii, terapii corporale și faciale, camerele destinate acestor servicii contribuind din plin la sentimentul de relaxare atât de mult căutat de turiști.

Elivi Skiathos (cameră Spa)

Trei apartamente – complet utilate pentru două sau trei persoane – vin să vă resfețe în același timp, cu tratamente la alegere, alături de o piscină încălzită interioară, o sauna special și facilități precum hammam și centru de fitness. Aromele provenite de la uleiuri esențiale, texture raffinate, aplicarea cremelor, pietrele încălzite și produse specializate cu proprietăți benefice pentru piele, oferă oaspeților acel sentiment de senitătate sufletească și regenerare a corpului. Dacă am reușit să vă conving, nu-mi rămâne decât să vă îndrum către agenția de turism preferată sau pagina web a hotelului, aici având posibilitatea să alegeți pachetul preferat.

Detalii aici: ELIVI SKIATHOS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here