Share This Article
Inaugurat recent în Marina Village, noul wine bar Echezo oferă pasionaților acces la unele dintre cele mai exclusiviste vinuri. Aceste vinuri speciale sunt completate de unele dintre cele mai rafinate produse gourmet, precum caviar, brânzeturi sau foie gras.

Ibiza este una dintre cele mai căutate insule din Marea Mediterană. Indiferent dacă mergeți pentru cluburile sale sau hotelurile în vogă, insula rămâne în topul preferințelor turiștilor. Cu timpul schimbă obiceiurile, insula devenind în ultimul timp o atracție pentru gurmanzii de pretutindeni. O dorință profundă îi atrage pe pasionați, oe xperiență epicureană oferind o amintire de neuitat. Există o puritate a aromei și experienței.
Atracția
Dacă vizitați Ibiza, atunci trebuie neapărat să treceți pragul Echezo Ibiza, un wine bar inaugurat recent în Marina Village. Este locul unde regăsiți vinuri roșii sau albe robuste și distinse, precum și delicate șampanii. De asemenea, băuturi spirtoase inegalabile însoțesc meniuri excepționale, care converg într-un cadru elegant. Un Blanc de Blancs, servit pe timpul zilei, poate fi însoțit de o delicată anghilă afumată pe pâine prăjită.

Pe măsură ce soarele apune, spațiul devine intim, devenind locul unde conversația curge la fel de ușor ca vinul. Cum ne apropiem de sezonul rece, wine barul se transformă într-un refugiu confortabil pentru conversație și conexiune. Zona destinată trabucurilor, cu meniu atent selectat, completează discret experiența. Astfel, pasionații de băuturi spirtoase excepționale și trabucuri fine se pot bucura de un spațiu confortabil și discret.
Viziunea
În spatele proiectului este Philippe Kalmbach, un antreprenor din domeniul tehnologiei care și-a transformat pasiunea pentru vinuri fine într-un business. Colecționar de vinuri fine, acesta a fondat Wine Sourse, o rețea g de retail și distribuție. Azi, Kalmbach își canalizează exeriența către Echezo Ibiza, locul unde a modelat o impresionantă pivniță. Alături de el îl regăsim pe Xavier Rousset, un somelier recunoscut la nivel global.

În acest moment, nu există o colecție asemănătoare pe insulă. La Echezo Ibiza, cunoscătorii au acces la comori sosite din jurul unor orașe precum Paris sau Londra. Sunt sticle de la Antoine Jobard, Pernot Belicard și Duroché (Burgundia). Alături regăsim șampanii provenite de la Savart, Bérêche, Pouillon, Dhont Grellet, La Rogerie sau Jérôme Prévost. Sunt vinuri unice, pe care numeroase restaurante din Europa le râvnesc.
Gourmet
Zona gastronomică nu este uitată, aici fiind preferată o colaborare cu producătorul Maison Dehesa. Produse organice de la Junos, o fermă din Santa Gertrudis, sunt prezente în meniurile wine barului. Regăsim printre preparate arome de bottarga, combinate cu stracciatella. Gazpacho este acompaniat de un mușchi de vită argentinian. Pasionații au la dispoziție caviar asociat cu șampanii prestigioase – Savart Ouverture și Bérêche Brut.

Firește, nu putem omite deserturile opulente, cu opțiuni precum sorbetul organic din pepene galben și lămâie. Totodată, un fondant de ciocolată topită cu portocale oferă gorumanzilor un final rafinat și delicios. O serie de evenimente sunt concepute special pentru a scoate în evidență producătorii de vin. Sunt experiențe asociate cu preparate care adâncesc dialogul între struguri și farfurie. Echezo Ibiza este un vis devenit realitate.
Echezo Ibiza | www.echezo.com

