DS 9 eletrifică Săptămâna modei de la Paris!

0
529
DS 9 (Săptămâna Modei de la Paris; foto: DS Automobiles)

DS 9 s-a infiltrat pe străzile Parisului, fiind parte integrată a spectacolelor organziate la Săptămâna Modei de la Paris. Un exemplar unic a fost văzut pe străzile capitalei Franței, constructorul de automobile oferind o parte din viziunea electrificării.

DS 9 & Paris Fashion Week (foto: DS Automobiles)

Bazat pe un E-Tense 225 Rivoli și interior Opera Rubis Red, prototipul a propus o culoare electrizantă. Efectul este unul spectaculos. Învăluită într-un amestec de particule perlate și golden glitter, caroseria difractă lumina pentru a reflecta culorile curcubeului. Culoare sedanului premium se modifică în funcție de unghiul din care este privită. Începând cu galben, trecând prin albastru marin și roșu orange, mașina își schimbă tonul de culoare.

Arhitectură vehicul

Vehiculul este conceput cu ajutorul unei arhitecturi modern, rolul culorii exterioare fiind unul foarte important. Concepută pentru a rupe codurile sedanurilor de mari dimensiuni, nuanța subliniind liniile puternic sculptate ale modelului DS 9. Efectul în două tonuri al culorii vine și pune în valoare marginile ascuțite și evoluția curbelor line. Iar Săptămâna Modei de la Paris a constituit locul perfect pentru a pune în valoare această concepție modernă a mașinii.

DS 9 (Paris Fashion Week; foto: DS Automobiles)

“Am urmărit să cream un finisaj radical pentru sedanul premium de mari dimensiu. Bazându-ne pe codurile Haute Couture și locațiile dedicate artei contemporane, am conceput o culoare cu efect electrizant. În funcție de unghiul din care este privită, nuanța se modifică pentru a reflecta culorile curcubeului. Abordarea face parte dintr-un amplu proiect de dezvoltare a culorilor de mâine”, spune Vincent Lobry (Project Manager DS Automobiles).

DS 9, puterea eleganței

Bine de știut, DS 9 este o berlină elegantă care se poziționează în vârful gamei de modele DS Automobiles. Cu o lungime de 4,93 m, lățime 1,93 m și înălțime de 1,46 m, DS 9 se impune prin eleganța și dinamica sa. Construită pe platforma EMP2, berlina are un ampatament de 2,90 m și oferă un spațiu generos pentru pasagerii spate. Pavilionul cu profil înclinat, de tip fastback, pune în valoare silueta Sedanului și accentuează caracterul său puternic.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.