• Porsche: 75 ani de vise îndeplinite

  În 1948, Ferdinand Porsche realiza visul de a avea o mașină sport și, împreună cu echipa sa, producea primul Porsche. Acesta purta denumirea de 356 No. 1 Roadster și marca nașterea unui brand ce avea să devină legendar.

  Read More

 • Perfomanțe crescute cu noul i7 M70 xDrive

  BMW i7 M70 xDrive, performanțe electrice

  Shanghai a fost locul perfect pentru prezentarea celui mai performant vehicul electric din portofoliul BMW: modelul i7 M70 xDrive. Echipat cu (câte) un motor electric pe punțile din față și spate, vehiculul generează o putere maximă de 660 CP.

  Read More

 • ZEEKR confirmă prezența în Europa

  Marca globală ZEEKR a anunțat la Salonul Auto de la Shaghai (2023) expansiunea modelelor sale electrice pe piața europeană. Lansarea în această regiune cheie marchează o etapă importantă în strategia ambițioasă de creșterea prezenței mărcii la nivel global!

  Read More

 • Porsche Cayenne Driver Experience!

  Odată cu noul Cayenne, care debutează pe 18 aprilie la Shanghai, Porsche introduce un nou concept de afișaj și control. Noul Driver Experience reprezintă un afișaj complet digital, individualizare versatilă și utilizare intuitivă, accentul fiind pus pe axul șoferului!

  Read More

 • Mercedes-Maybach în variantă hybrid!

  Marca Mercedes-Maybach este considerată a fi un reper al luxului și stilului, un statut câștigat încă din anul 1921. Scopul celor doi fondatori – Wilhelm și Karl Maybach – a fost să ofere “tot ce este mai bun în lume”!

  Read More

 • Lamborghini, omagiu adus erei V12!

  Două mașini – roadster & coupé – au fost create pentru a sărbători finalul erei Lamborghini V12 și startul celei hybrid. Cu puțin timp înaintea startului primei mașini super-sport hybrid, constructorul italian omagiează legendarul său propulsor V12 aspirat natural!

  Read More

 • BMW M3 CS, accente din motorsport!

  În cursul anului 2023, BMW M urmează să se concentreze pe adăugarea unor noi modele în gama de vehicule. Primul dintre acestea este noul M3 CS, un vehicul cu note din motorsport care definesc modelele de înaltă performanță!

  Read More

 • Hennessey a lansat Revolution Coupé!

  Constructorul de automobile sport Hennessey a prezentat o nouă versiune, mai ușoară, a vârfului de gamă Venom F5. Denumit Venom F5 Revolution Coupé, modelul este unul complet reproiectat, oferind proprietarului agilitate și manevrabilitate sporită!

  Read More

 • BMW iX Flow inclus în topul inovațiilor TIME!

  TIME a dezvăluit lista anuală a celor mai bune invenții, printre mărcile prezente în top numărându-se și marca BMW. Pentru a alcătui lista, publicația a solicitat nominalizări de la editorii și corespondenții săi din întreaga lume!

  Read More

 • Rolls-Royce a prezentat primul vehicul electric!

  Paris Auto Show a fost prilejul prezentării Spectre, primul vehicul full-electric din portofoliul mărcii britanice Rolls-Royce. O promisiune îndeplinită, dacă ar fi să rememorăm angajamentul luat de Torsten Müller-Ötvös (CEO-ul mărcii de lux) pentru electrificare!

  Read More