Douro 41, reședință minimalistă în Portugalia!

0
226
Douro 41 Hotel & Spa (Portugalia)

Inaugurat ințial în 2018, Douro 41 a suferit modificări substanțiale în ultima perioadă, hotelul fiind pregătit să-și primească oaspeții. Situat în nordul Portugaliei, pe malul răului Douro, reședința oferă acces la podgoriile din apropiere și dealurile Văii Douro.

Zonă relaxare (foto Douro 41)

La fel de atrăgătoare sunt și numeroasele oportunități de relaxare, datorită unui Spa extins și piscinelor în aer liber. Inspirat de regiunea Alto Douro, hotelul maximizează pe deplin frumusețea împrejurimilor, fiecare spațiu fiind un bun loc de observație. Aveți posibilitatea să admirați din piscină frumusețea peisajelor înconjurătoare, în timp ce savurați un delicios vin local. Terasele de mari dimensiuni vin să completeze această facilitate.

Proprietatea

Dacă tot pomeneam de terase și peisajele zonei, este bine să știți că arhitectura este inspirată de zona viticolă. Splendidele peisaje pot fi observate din camerele dotate cu geamuri de mari dimensiuni sau pasarelele din sticlă. Reședința, concepută sub îndrumarea arhitectului portughez João Pedro Serôdio, oglindește terasele care au modelat regiunea timp de secole. Interioriul este dotat cu 52 camere și 10 apartamente, cu estetică caldă.

Dormitor panoramic (foto Douro 41)

Camerele, realizate de designer-ul de interior Cristina Jorge de Carvalho, dispun de o paletă de culori neutre. Ardezia și tonurile de gri vin să îmbrace fiecare cameră, acestea fiind punctate de linii curate și mobilier minimalist. Opera supremă a acestei reședințe o reprezintă splendidele priveliști pe care le oferăa supra râului Douro. Tema interioruluie ste continuată și în spațiile publice, cu zone confortabile care oferă o personalitate distinctă.

Facilități

Pentru pasionații de vinuri, À Terra Bar & Canteen este locul perfect unde pot degusta unul din vinurile locale. Totodată, Porto Club – cu șemineu și bibliotecă – este locul unde te poți relaxa în tihna serilor portugheze. Lobby-ul a fost transformat într-o piață reinventată, existând posibilitatea achiziționării unor produse alimentare sau artizanale locale. Un spațiu interesant îl reprezintă Eclectic Lounge, situat în apropierea de Lobby.

Zonă Spa (foto Douro 41)

Regăsiți aici un spațiu familiar – cu cameră de zi – compus dintr-o serie de zone multifuncționale pentru a încuraja odihna. Un restaurant panoramic – cu preparate din bucătăria regională – oferă posibilitatea servirii mesei în aer liber. Sunt disponibile tururi și degustări de vinuri, inclusiv explorarea regiunii Douro 41 pe apă. Centrul Spa oferă masaje, piscine în aer liber, baie turcească și tepidarium, alături de circuit de hidroterapie.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.