Home TRAVEL Dolce Vita la Borgo Pignano

Dolce Vita la Borgo Pignano

0
31

Toscana este una dintre destinațiile care par să nu-și piardă niciodată strălucirea. Există o aură specială a acestei provincii, dealurile molcome și satele medievale fiind completate de un stil de viață luxos. O parte din motivele pentru care această regiune este atât de populară este aceea că, deși pare că nimic nu s-a schimbat aici, există întotdeauna ceva nou ce așteaptă să fie descoperit.

În această atmosferă, hotelul de tip boutique “Borgo Pignano” oferă întrun mod unic arhitectura și vechile tradiții ale lumii vechi, alături regăsind unele dintre cele mai moderne facilități ale momentului. Imobilul, locuit în ultimele câteva sute de ani, a fost restaurat cu atenție pe parcursul ultimilor douăzeci de ani – interiorul ei oferind oaspeților un Suite, un Spa cu servicii complete și o piscină infinită cu priveliști spectaculoase asupra mediului înconjurător. Pentru a îmbunătății condițiile de locuit, hotelul de tip boutique a adăugat construcției centrale și trei reședințe de tip “Maisonettes”, acestea fiind înglobate de structura medievală a proprietății. Completând vilele existente ale complexului (care include uimitorul apartament cu două dormitoare “La Cronica”, aflat în interiorul unei Săli construite în secolul al XIII-lea), fiecare dintre cele trei “Maisonettes” oferind interioare ce au fost aduse la viață de doamna Holly Hulburd.

Designerul de interior, originar din San Francisco (Statele Unite), a oferit celor trei “Maisonettes” un aer clasic toscan – remarcat în primul rând prin mobilierul rustic din lemn, pereții realizați în nuanțe de roz și piersică, alături de podelele din teracotă – servind pentru a evidenția munca minuțioasă depusă pentru a fi păstrate vechile structuri ale proprietății. Pentru oaspeții care vor trece pragul “Borgo Pignano”, piscina infinită și vinurile locale de calitate, vor constitui unele dintre punctele cele mai atractive ale acestei reședințe – mesele cu ingrediente locale putând fi servite pe terasa principală a vilei. Aici este bine să menționez că, oaspeții pot fi inițiați în arta bucătăriei toscane, bucătari de renume regăsindu-se la dispoziția oaspeților. O altă facilitate este oferită de călătoriile ce pot fi efectuate călare în împrejurimi, oaspeții având ocazia de a fi inițiați în diferite meșteșuguri locale: fabricarea săpunului și uleiurilor esențiale provenite din ingredientele cultivate pe proprietate și în împrejurimi. Dacă am reușit să vă conving, nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați pagina oficială a proprietății (www.borgopignano.com). A Presto! – Text: Mihai Leonard.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here