DOLCE & GABBANA, “YOU’RE THE FIRST….”

0
352

“You’re the First, the Last, My Everything” era scris pe invitația pentru show-ul Dolce & Gabbana Sartoria, un eveniment acompaniat de coloana sonoră care onora pe cunoscutul artist Barry White. În acest sezon, duo-ul Stefano & Domenico și-au mutat evenimentul de prezentare a colecției primavară/vară 2020 din intimitatea boutique-ului situat pe Corso Venezia în spațiul vechiului cinematograf de pe Viale Piave. O colecție ce ne aduce aminte de unele dintre cele mai utilizate și căutate materiale din istoria omenirii – aur, argint, zinc sau țesături metalice.

Jachete în nuanțe de tungsten și aluminiu, finisaje paisley în culoarea nichelului – pentru costume – se înscriu în primele douăsprezece de ținute ale sezonului. Un show ce a țintuit de-a lungul orelor invitații, aceștia având posibilitatea de a vedea redingote „sculptate” în nuanțe metalice sau ținute vestimentare în culori aurii. Categoric, colecția nu oferă ținute „cuminți”. Din nou, Dolce & Gabbana au fost designerii ce au animat ediția din această vară a Men’s Fashion Week, cei aflați în căutarea luxului minimalist și a opulenței „subevaluate” trebuind să se orienteze către altă case de modă. O colecție ce a adus în prim plan țesăturile fanteziste, materialele fiind utilizate inclusiv la pantofii din catifea cu panglici sau mocasinii ce păreau că au fost realizați din piese ce aparțineau comorii unui pirat celebru.

Aranjată în atriul vechiului cinematograf de pe Viale Piave, scena a fost pregătită pentru aproximativ trei sute de invitați, fiecare dintre acești oaspeți fiind anunțat printr-un mail privat – transmis sub semnătură lui Stefano Gabbana și Domenico Dolce – după ce majoritatea editorilor (de la marile publicații de modă) au ajuns în cursul zilei de vineri la Milano. Fără alte detalii, vă invit să admirați câteva dintre piesele colecției primăvară-vară 2020, reamintind că ținutele vestimentare Dolce & Gabbana pot fi achiziționate (și) din magazinul situat în galeria Grand Avenue (J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel) din Calea 13 Septembrie nr. 90. Mai multe detalii sunt disponibile aici (DOLCE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.