Dolce & Gabbana, invitat de onoare la Pitti

0
584
Dolce & Gabbana (Domenico Dolce - Stefano Gabbana)

După cum știți deja, Pitti Uomo (ediția de vară) a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, Florența realizând un pas înapoi din lumina reflectoarelor, chiar dacă a anunțat un proiect special în luna septembrie – organizat de Pitti Immagine pentru a sprijini repornirea sectorului de modă. Invitatul de onoare a evenimentului va fi brandul de lux Dolce & Gabbana, acesta urmând să prezinte colecțiile Alta Sartoria și Alta Moda în orașul toscan.

Dolce & Gabbana (Colecția SS20)

Locația evenimentului, care va avea loc pe 2 și 3 septembrie, nu a fost încă decisă și va fi anunțată la o data ulterioară, au explicat reprezentanții Pitti Immagine într-un comunicat de presă. În cadrul acestui show, numeroși artizani florentini – selectați de fondatorii mrcii, Domenico Dolce și Stefano Gabbana – își vor prezenta creațiile. “Aducearea muncii noastre în locații iconice din oraș este un vis care a devenit realitate. Cu atât mai mult, este foarte importantă capacitatea noastră de a lucra în strânsă legătură cu artizanii orașului, cei care păstrează cunoștiințe valoroase și atemporale în magazinele lor. Dorim să mulțumim Florenței și pitti Immagine pentru această oportunitate; împreună vom da viață unei noi Renașteri, a unei «renașteri» care este complet italiană”, au emnționat cei doi designeri. În acest fel, Florența speră să devină un (nou) simbol al renașterii, deoarece industria de modă continua să se confrunte cu efectele unei crize fără precedent, fiind obligate să anuleze evenimente precum Pitti Uomo, acesta transformându-se într-un târg virtual în acest an.

Dolce & Gabbana (Men SS20 – Advertising Campaign)

“Evenimentul Dolce & Gabbana reprezintă un mesaj optimist al sistemului de modă. Este semnalul că suntem pregătiți să repornim această industrie”, a spus Raffaello Napoleone (CEO-ul Pitti Immagine). “Va transmite valoare colecțiilor prezente pe platforma Pitti Connect, prezentând în același timp și o previzualizare a climatului pe care îl vom regăsi în luna ianuarie, odată cu redeschiderea expozițiilor fizice pentru colecțiile de iarnă”, adaugă Napoleone. “Evenimentul urmează să fie transmis live pe platformele Pitti Immagine și Dolce & Gabbana. Proiectul este promovat de Centro di Firenze per la Moda Italiana și orașul Florența, el fiind dezvoltat cu ajutorul Fondazione Pitti Discovery și extraordinara contribuție a agenției ICE. Înainte de a participa la evenimentul din Florența, Dolce & Gabbana va fi prezentă la săptămâna modei digitale din Milano (15 iulie), moment când brandul își va prezenta colecțiile masculine în grădinile Universității Humanitas, eveniment care va marca și revenirea etichetei în calendarul oficial al Camera Nazionale della Moda Italiana.

Detalii aici: DOLCE & GABBANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.