DNC RESIDENCE… CASA VIITORULUI

0
817

Cum arată casa visurilor tale atunci când ai timp să visezi la ea? Are trei nivele? Are o curte mare? Are piscină? Are acoperiș tip terasă? Oricum o visezi, cineva știe să o construiască aievea. Am încercat să aflăm de la dl. Dumitru Niculae Cosmin, un antreprenor cu o experiență de aproape 20 de ani în construcția de locuințe civile, case, vile, hale industriale și orice tip de construcție. În ultimul timp el s-a axat pe construcția de case, în acest moment activitatea lui fiind concentrată în sudul Bucureștiului și zonele limitrofe din proximitatea Giurgiu, Bolintin Vale si Bolintin Deal, Ciorogârla, Darvari, Dragomirești Deal și Dragomirești Vale.

DNC RESIDENCE

S-a apucat să construiască case dintr-un motiv simplu. A vrut acum mulți ani să își cumpere o casă și nu găsea nimic care sa exprime corect raportul calitate-preț. “Când îți cumperi o casă, cauți să faci o investiție pentru toată viață. Da, se întâmplă că la câțiva zeci de ani să mai schimbi poate ceva la acoperiș, mai apar poate stricăciuni din cauza intemperiilor vremii, mai revopsesti pe afară, sunt operațiuni de mentenanță, dar ideea este să fie o locuința trainică, construită cu materiale de calitate. Ori, atunci când am vrut să îmi cumpăr casă, am găsit numai lucruri care nu mi-au plăcut. Și atunci am decis că vreau să-mi construiesc singur casa, și așa a început totul. Acum am deja o echipă consolidată și un portofoliu de clienți cu care mă mândresc și care mă recomanda” – ne-a povestit Niculae. Dacă stai și îl asculți pe Niculae, îți dai seama că multe din proiectele sale par rupte din viitor. Și totul e cât se poate de palpabil și prezent. “Am încercat să le explic clienților mei că ideea unei locuințe poate să iasă din paradigma clasică. Propria mea locuință depășește paragigma clasică. Să vă dau un exemplu. Casa mea nu are acoperiș. Adică, are acoperiș, dar nu vorbim de acea formă clasică de triunghi ci e un acoperiș gândit din panouri de tip sandwich. Avantajele unui acoperiș de tip terasă sunt multiple. În primul rând, vorbim de un alt confort termic, panourile de tip sandwich au o durată mult mai mare decât țiglele obișnuite și, în plus, se contruiește mult mai rapid.

DNC RESIDENCE

În plus, la vânt puternic, nu mai există riscul să îți zboare acoperișul pentru că tu nu ai acoperiș. Trebuie să învățăm să ne adaptăm și să căutăm cele mai optime soluții” – ne-a explicat dl. Niculae. Dacă urmărești site-ul dnc residence vei observa case futuriste, concepte disruptive dacă ne gândim la un sector unde concurența e acerbă atunci când vorbim de construcția de locuințe. Cum s-a diferențiat Niculae? Simplu. Prin prețul corect și transparență. “Experiența ne-a învățat un lucru. Să le vorbim clienților sincer de la început și să fim transparenți cu tot ce înseamnă materiale când vine vorba de costuri. Nu întotdeauna ce e cel mai scump e cel mai bun, și nici ce e mai ieftin e mai slab calitativ, dar trebuie să existe un echilibru și să înțelegem datele complexe care stau în spatele construcției unei locuințe. Că tot am vorbit la început de panourile de tip sandwich. Ele sunt foarte versatile. Există panouri de interior, de exterior, panouri termo-izolante pentru acoperiș umplute cu vată de sticlă și polistiren, panouri umplute cu spumă poliuretanică, cărămidă de tip porotherm și alte tipuri de materiale. Îmi place să lucrez cu tot felul de materiale compozite, cu fier, cu aliaje din fier. Nu lucrez cu lemn pentru ca e scump, e dăunător mediului și, în plus, lemnul nu are o rezistență atât de puternică în timp. Oricât îl tratez ignifug sau cu alte soluții, cu timpul va genera probleme”, ne-a mărturisit Niculae. Dacă vreți să îi vedeți proiectele, puteți apela numărul 0724 279 296 sau să accesați (www.dncresidence.ro). Text de: Bogdan Daradan; Foto: DNC Residence.DNC RESIDENCE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.