Dior: servicii Spa la Cheval Blanc Paris!

0
11
Bohneur Suite Dio Spa (foto Alexandre Tabaste)

Dior este o marcă înființată în 1946, fondatorul său schimbând pentru totdeauna segmentul modei de lux. Lansarea era însoțită de un parfum, finisajul fiind conceput pentru a “lăsa o urmă de dorință în spatele fiecărei femei”.

Cheval Blanc Paris Dior Spa(foto Matthieu Salvaing+)

Un parfum atemporal, primul dintr-o serie de produse vizionare care au deschis calea pentru o gamă completă de înfrumusețare. Astăzi, odată cu inaugurarea primul hotel urban al grupului LVMH, eticheta de modă inaugurează luxosul Dior Spa Cheval Blanc. Situat la parterul hotelului de cinci stele, Spa-ul oferă priveliști spectaculoase către Sena, Notre Dame și Tour Eiffel. Un centru Spa proiectat de Peter Marino și soția sa, Helene.

Centrul Spa

Comentând lansarea Spa-ului, Peter Merino a spus: “am dorit să oferim clienților un lux maxim, dar proaspăt și spectaculos”. Interiorul beneficiează de o elegantă piscină, continuată în mod armonios cu ecrane video care reproduce imaginea Senei. Cei care aleg ședințele Spa, au ocazia să vadă imaginile bărcilor și podurilor observate de la parterul hotelului. Totodată, plafonul – cu detalii aurii și crem – oferă senzația de spațialitate.

Piscină interioară Dior Spa (foto Alexandre Tabaste)

Numeroase inovații se regăsesc aici, printre ele regăsind patul din grafit maro (pentru eliminarea toxinelor) și cameră pentru cupluri. Fiecare pat și masă pentru masaj sunt finisate în tonuri albastre, lenjeria fiind brodată cu cuvintele lui Monsieur Dior. Cuvinte care s-ar traduce cam așa:”În adâncul fiecărei inimi se regăsește un vis adormit”. Un centru care este, fără îndoială, cel mai elegant Spa din centrul unui oraș atât de cosmopolit.

Servicii incluse

O uniune de pasiuni și emoții se regăsesc în cadrul Spa-ului, angajat în oferirea celor mai inovative experiențe de wellness. Un savoir-faire tipic francez care sporește expertiza și locul unde spiritele inspiră întotdeauna realitatea. Deschis în fiecare zi, Dior Spa oferă serviciide coafură și întreținerea podoabei capilare în cadrul Rossano Ferretti. Un Salon care dezvăluie adevăratul sine al oaspeților în cadrul unui spațiu intim și elegant.

Experiență Rossano-Ferretti (foto Rossano Ferretti)

Special rezervat oaspeților Cheval Blanc, un paradis de liniște, relaxare și plăcere rafinată atrage atenția. Este vorba de serviciile de saună, hammam și dușurile revigorante de zăpadă, zone speciale dedicate relaxării corpului și minții. De asemenea, Fitness Studio întâmpină iubitorii de exerciții fizice – aflați în căutarea experiențelor holistice – în orice moment al zilei. O sală de fitness accesibilă non-stop pentru oaspeții Cheval Blanc Paris.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.