Dior, colecție capsulă Modern Tailoring

0
64
Dior (Colecție Modern Tailoring)

Dior a lansat o nouă colecție capsulă – denumită Modern Tailoring – chiar dacă întreaga industrie masculină este marcată de piese vestimentare din categoria streetwear. Colecția este un amestec surprinzător de chic și sartorial, cu ținute care se adresează bărbatului modern și elegant. Pentru a da viață acestei colecții, Kim Jones (Directorul Artistic – Dior Men) a apelat la un grup variat de prieteni, modelând o gamă de piese vestimentare care vor debuta săptămâna aceasta în magazinele emblematice ale mărcii și în mediul online.

Dior (Colecție. Modern Tailoring)

Pentru a marca această lansare, eticheta de modă a lansat și un videoclip care surprinde atmosfera din culise a colecției Modern Tailoring; ținutele sunt realizate cu ajutorul lânei și beneficiează de nuanțele prezente în semnătura lui Monsieur Dior – gri cositor. Totodată, ședința foto este realizată cu ajutorul fotografului Brett Loyd, în timp ce rolurile manechinelor au fost atribuite unor personalități precum Kailand Morris (fiul artistului Steve Wonder și al designer-ului d emodă Kai Millard Moris), cel care aduce în fața publicului masculin noi variante costumului crossover la două rânduri – o piesă dezvoltată sub creativitatea designer-ului Kim Kones în ultimele două sezoane.

De asemenea, actorii francezi Arnaud Valois și Jérémie Laheurte apar, la fel ca Younes Bendjima – fost boxer și model – în cadrul selectat cu atenție al acestei colecții, linia prezentând detalii ingenioase (butoane cu mini-logo-ul mărcii, buzunare la piept cu clapă, nasturi și pantaloni finisați în dreptul gleznei cu fermoare) care îi sporesc eleganța. “Croitorie, eleganță și modă sunt elementele cheie ale colecției Dior și eu doresc să mă bazez pe cele trei atribute. Ele reprezintă marca Dior și le oferă bărbaților exact ce au ei nevoie”, a explicat Kim Jones.

Dior (Colecție Modern. Tailoring)

Am vrut să păstrez elementele de personalizare ale Dior, care reprezintă un punct important în creațiile etichetei noastre, dar am dorit să le ofer o construcție contemporană și mult mai relaxată. Nu am vrut să fac neapărat costume care să fie purtate de bărbați când lucrează, ci costume cu o linie de design care să fie dorită de bărbații care doresc să le poarte atunci când lucrează”, adaugă designe-ul casei Dior. În fine, noua echipă – care include și modelele Babacar N’Doye, Issa Naciri sau Ludwig Wilsdorff – sunt îmbrăcați cu diferite piese ale colecției, look-ul fiind accesorizat cu pantoful sport Dior B27 cu imprimeuri jacquard. Detalii aici: DIOR.

Mai multe informații aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here