Dimitris Raptis, noul CEO Globalworth Group

0
232
Globalworth (Dimitris Raptis)

Dimitris Raptis a fost numit în funcția de CEO al companiei Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), Ioannis Papalekas urmând să se retragă din funcția de CEO începând cu data de 15 decembrie 2020. Dimitris Raptis preia conducerea echipei Globalworth, formată din profesioniști cu experiență, dintre care mulți s-au dezvoltat în cadrul organizației și au fost în mare măsură responsabili atât pentru rezultatele obținute până acum, cât și pentru depășirea cu succes a ultimelor luni de pandemie.

Globalworth Campus 1

“Mă bucur să preiau rolul de CEO și aștept cu nerăbdare să consolidez poziția Globalworth de lider de piață în Europa Centrală și de Est. Sunt foarte încrezător că vom aborda cu succes provocările care vor apărea în 2021 și vom atinge noi niveluri de performanță. Am lucrat alături de Ioannis de la crearea Globalworth în 2012. El a fost liderul vizionar și forța din spatele transformării Globalworth dintr-un mic dezvoltator de birouri axat pe România în cel mai mare investitor și proprietar pe segmentul de birouri din regiune. Respectul și ajutorul acordat comunității pe care ni le-a insuflat încă de la început vor continua să fie pilonii culturii și strategiei Globalworth. Aș dori, de asemenea, să-i aduc mulțumiri personale lui Ioannis pentru prietenia, sfaturile și încrederea pe care mi le-a oferit de-a lungul anilor și să îi urez tot binele pentru viitor”, a spus Dimitris Raptis (CEO Globalworth Group).

Globalworth Tower

“Să fondez și să conduc Globalworth a fost proiectul vieții mele și cea mai mare realizare profesională. A fost o provocare, dar și o mare satisfacție profesională și personală. Sunt foarte mândru că după atâția ani de muncă împreună, am creat un jucător pionier în domeniul imobiliar, pregătit pentru următoarea etapă a dezvoltării sale.De asemenea, sunt recunoscător întregii comunități Globalworth pentru sprijinul și angajamentul extraordinar, fără de care o astfel de realizare nu ar fi fost posibilă. Sunt convins că Dimitris, alături de care am început călătoria Globalworth, este persoana potrivită pentru a duce mai departe dezvoltarea și succesul viitor al companiei”, a completat Ioannis Papalekas. Dimitris Raptis (45) este un lider cu o experiență de 25 de ani în industria serviciilor financiare și imobiliare și, din martie 202o până în prezent, a fost Co-CEO al Globalworth Group.

Globalworth Campus 2

Și-a început cariera în Globalworth în 2012 în calitate de Deputy CEO și Chief Investment Officer. În acest rol, el a fost implicat în majoritatea activităților companiei, cu responsabilitatea principală pentru investițiile și inițiativele de strângere de capital (din 2017, pentru extinderea în Polonia). În această perioadă, el a supravegheat achiziții și evoluții în valoare de peste 2.7 miliarde de euro, precum și strângerea a 5 miliarde de euro de capital propriu și capital împrumutat. Această tranzacție a propulsat Globalworth de la o bază de active de 53 de milioane de euro, când a fost listată la Bursa de Valori din Londra în 2013, la peste 3 miliarde de euro astăzi, devenind cel mai mare proprietar de birouri din regiunea CEE. Numirea în funcția de CEO este parte din evoluția companiei și din trecerea treptată de la o companie imobiliară de succes în România, la un grup internațional. Detalii aici: GLOBALWORTH

Mai multe informații aici: WHEELS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here