Destinații premium pentru anul 2021

0
409
Trei destinații insulare (2021)

Destinații premium pentru 2021? De ce nu? Mai ales că sunt puține zile până la finalul unui an greu încrcat, lipsa socializării și a vacanțelor punându-și amprenta asupra noastră. Cu toate acestea, trebuie să privim cu optimist către 2021, un an în care poate vom reuși să vedem unele dintre cele mai spectaculoase locuri: Tahiti, Maldive, Bora Bora, locuri care vor rămâne în topul dorințelor de vacanță pentru mulți dintre noi. Locuri care ne vor primi cu un mediul natural aproape neatins, spații de cazare luxoase regăsindu-se la dispoziția noastră. Este timpul să ne pregătim pentru viitoarea vacanță, în cele ce urmează realizând un top trei destinații insulare.

Tahiti (Pearl Beach Resort)

Tahiti – încep cu una dintre insulele care aparțim Polineziei Franceze, insula principală fiind menționată (și) în celebrul film “Revolta de pe Bounty” (Marlon Brando în rolul principal). Cu o viață marină fascinantă, insula se bucură de o varietate uimitoare de hoteluri și resort-uri de lux. Nisipul curat, apele cristaline și uimitoarele păduri tropicale fac din Tahiti o alegere perfectă pentru trecerea între ani, cazarea luxoasă fiind completată de meniurile tradiționale tahitiene (un melanj între produsele locale și cele de inspirație franceză). evident, fiind o insula, nu ai cum să ratezi viața marina bogată din regiune: destinații cu barca, înotul subacvatic și snorkelling-ul sunt disponibile atât în apele puțin adânci (din apropierea insulei), cât și în adâncurile limpezi, locul unde poți înota alături de rechini și pești tropicali. Sugestie: Tahiti Pearl Beach Resort.

Bora Bora (Four Season Resort)

Bora Bora – este una dintre cele cinci insule din Polinezia Franceză, un paradis situat la aproximativ 225 kilometri nord-vest de Tahiti, un loc unde totdeauna vei găsi o plajă pustie, doar pentru tine și partenerul tău. Recomandată pentru strălucitoarea ei lagună – cu ape turcoaz și nisipul de un alb orbitor – insula te așteaptă cu unele dintre cele mai luxoase resort-uri. Căzile supra-dimensionate și meniurile ce includ delicatese de origine franceză și locală – alături de tratamente Spa de neegalat – sunt completate de ședințele de înot subacvatic (în compania rechinilor) și posibilitatea de a admira animalele specific zonei în mediul lor natural. Sugestie: Four Seasons Resort.

Maldive (Sun Island Resort & Spa)

Maldive – este una dintre cele mai cunoscute insule, o escapade idilică pe plajele unuia dintre atolii care formează arhipelagul constituind mai mult decât o vacanță ideală.Hoteluri noi (în fiecare an fiind date în folosință unele dintre cele mai luxoase resort-uri din lume), izolarea și viața marina din regiune face ca această destinație să fie una ideală din punctul de vedere al distanțării sociale. Apele din jurul insulelor maldive sunt pline de viață marina, fiind totodată și locul perfect pentru snorkelling sau scufundări. Resort-urile de lux – precum Sovana Fushi, Como Cocoa Island sau Raffles Maldive Meradhoo – oferă oaspeților un răsfăț regal, majoritatea vilelor fiind situate deasupra apei, diminețile fiind completate de superbele imagini panoramice ale oceanului (turcoaz) și zgomotul liniștitor al valurilor. O combinație ideală, Maldive oferind intimitate, lux, natură sălbatică și romantism. Sugestie: Sun Island resort & Spa.

Mai multe informații aici: STYLE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here